Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Karijera

SATNICE DO 50 KUNA: Ove poslove nikako ne smijete propustiti!

Objavljeno 28.08.2019. u Karijera

Još je mjesec dana do početka zimskog semestra, što znači da je sada savršeno vrijeme da pronađete posao i zaradite koju dodatnu kunu za sve brucošijade i 'welcome back' partyje koji uskoro kreću!

SATNICE DO 60 KUNA: Ove nove poslove koje smo pronašli za vas ne smijete propustiti!

Objavljeno 21.08.2019. u Karijera

ECTS-ovi i ljetovanja se moraju platiti, a vaša kasica prasica totalno je prazna? Pogledajte kakve poslove možete očekivati u nadolazećem periodu!

SATNICE DO 60 KUNA: Ovo su novi poslovi koje danas ne smijete propustiti!

Objavljeno 14.08.2019. u Karijera

Ljeto se bliži kraju, a niste još našli studentski posao? Za vas smo izdvojili nekoliko zanimljivih poslova koji se nude, s još zanimljivijim satnicama!

Arhitektura je dobra, ali što mislite o studiju svemirske arhitekture?

Objavljeno 08.08.2019. u Karijera

S obzirom na sve veći fokus na svemir, ne treba nas iznenaditi da će tijekom sljedećih godina radno mjesto svemirskog arhitekta biti sve traženije. Amerika se pripremila, pa tako studij svemirske arhitekture već postoji u SAD-u.

SATNICE DO 60 KUNA: Ovo su novi poslovi koje danas ne smijete propustiti!

Objavljeno 07.08.2019. u Karijera

Svakoga tjedna portal MojFaks objavljuje aktualne studentske poslove, a trudimo se i pronaći što bolje plaćene i što zanimljivije poslove!

Fizičar Marin Vukšić: Stroj u kojem testira fuzijske materijale mogao bi dovesti do novog izvora energije!

Objavljeno 06.08.2019. u Karijera

Marin Vukšić je 27-godišnji fizičar Instituta "Ruđer Bošković" koji želi sudjelovati u razvoju novih vrsta elektrana, kako bi se smanjilo globalno zatopljenje. "Pokušavamo imitirati proces koji se odvija u zvijezdama"., govori Vukšić za Dnevnik.hr.

SATNICE DO 60 KUNA: Ovo su novi poslovi koje danas ne smijete propustiti!

Objavljeno 31.07.2019. u Karijera

Studirate i želite popuniti svoj studentski budžet, zaraditi nešto novca prije ispitnih rokova i nadolazećih obaveza na faksu? Provjerite što se nudi...

Napustio studij elektrotehnike i postao jedan od najmlađih chefova na svijetu

Objavljeno 30.07.2019. u Karijera

"Na kraju dana kad udahneš i kažeš – odlično sam odradio posao, budeš zadovoljan, sretan. Svakome bih poželio da radi ono što voli", kaže Deni Srdoč koji se kao student treće godine elektrotehnike odlučio prekvalificirati za kuhara.

SATNICE OD 30 DO 60 KUNA: Pronašli smo nove poslove koje ne smijete propustiti!

Objavljeno 24.07.2019. u Karijera

Svakoga tjedna portal MojFaks objavljuje aktualne studentske poslove, a trudimo se i pronaći što bolje plaćene i što zanimljivije poslove!Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se