Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Karijera

Slab interes za sezonu: Poslodavci povećali satnice da privuku što više studenata

Objavljeno 29.06.2017. u Karijera

Budući da još uvijek ne postoji zakon koji će regulirati koliko treba iznositi minimalna satnica za studentske poslove, poslodavci mogu sami određivati koliko će novca ponuditi studentima za obavljanje posla. U Istri se u jeku sezone zbog fakultetskih obaveza pojavio manjak studentskih radnika pa su poslodavci odlučili povećati satnice i osigurati si radnu snagu.

Ovo su novi poslovi koje danas ne smijete propustiti: Zapošljavaju Ledo, Jamnica, IKEA, Inspiracija.com...

Objavljeno 28.06.2017. u Karijera

Studirate i želite popuniti svoj studentski budžet, zaraditi nešto novca prije ispitnih rokova i nadolazećih obaveza na faksu? Provjerite što se nudi...

Pažljivo biraj karijeru: Ovo su top zanimanja za 2017. godinu

Objavljeno 27.06.2017. u Karijera

Pri upisima na fakultete važna nam je mogućnost zapošljavanja nakon završavanja studija. Trendovi u zapošljavanju se mijenjaju, ali ipak postoji konstanta.

Posao s povlasticama: Domaći softveraši otkrili zašto je dobro studirati računarstvo i informatiku

Objavljeno 27.06.2017. u Karijera

Već neko vrijeme mlade u Hrvatskoj se pokušava motivirati na upis fakulteta iz IT sektora. Tu glavnu riječ vode studiji iz područja računarstva i informatike, a hrvatski poslodavci, mahom softveraši, otkrili su zašto bi maturanti trebali gađati prema tehnološkim zanimanjima.

FER-ovac riješio tipični studentski problem pa postao predavač i dobio posao

Objavljeno 26.06.2017. u Karijera

Ulaganje u vlastito znanje i vještine te proširivanje istoga ključ je uspješne karijere i zaposlenje nakon završenog fakulteta. To dobro zna i FER-ovac Sergej Jakovljev koji je pohađao prvu Axilisovu školu JavaScripta da bi na drugoj bio pozvan kao predavač, ali i kao praktikant u toj tvrtki.

Nakon studija psihologije – doktorat o majmunima: Upoznajte Elenu, jedinu hrvatsku primatologinju

Objavljeno 23.06.2017. u Karijera

Elena Račevska je jednostavna, obična, skromna i pomalo sramežljiva mlada djevojka iz Zagreba, ujedno i jedina hrvatska primatologinja, koja je diplomirala na istraživanju zapadnih nizinskih gorila i prošle jeseni upisala doktorat na temu lemura.

Ovo su novi poslovi koje danas ne smijete propustiti: Zapošljavaju NovaTV, Njuškalo, Vipnet, Undabot...

Objavljeno 21.06.2017. u Karijera

Studirate i želite popuniti svoj studentski budžet, zaraditi nešto novca prije ispitnih rokova i nadolazećih obaveza na faksu? Provjerite što se nudi...

SOR-ovci uzvraćaju udarac: Mladi otkrili što i kako zaista rade na stručnom osposobljavanju

Objavljeno 19.06.2017. u Karijera

Mjera stručnog osposobljavanja bez zasnivanja radnog odnosa (SOR) nekim je poslodavcima pala kao 'sjekira u med', a mnogim mladima je unijela optimizam prilikom potrage za prvim poslom. No, uzbuđenje oko SOR-a ubrzo je splasnulo jer se radi o dvostrukom maču kojeg s jedne strane drže mladi, a s druge poslodavci.

Odlično plaćeno, traženo u Hrvatskoj i ostatku svijeta: Zanimanje s kojim ti biraš gdje ćeš se zaposliti

Objavljeno 19.06.2017. u Karijera

Plaće variraju od 22 tisuće dolara pa sve do impresivnih 90 tisuća dolara.Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se