Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Karijera

7 cool poslova koje možeš raditi ako govoriš strane jezike

Objavljeno 14.07.2016. u Karijera

Poznavanje stranih jezika može ti pomoći u mnogim aspektima života, ali znaš li koje zanimljive poslove možeš dobiti zahvaljujući svom interesu za jezike?

Ovo su novi poslovi koje danas ne smijete propustiti - satnice do 55 kuna!

Objavljeno 13.07.2016. u Karijera

Studirate i želite popuniti svoj studentski budžet, zaraditi nešto novca '5 do 12', primjerice za lastminute ljetovanje ili putovanje u inozemstvo? Provjerite što se nudi...

Dečko koji je ukrotio vatru: opasan hobi pretvorio u unosan studentski posao

Objavljeno 13.07.2016. u Karijera

Hobi je naziv za aktivnosti koje se rade zbog osobnog zadovoljstva, a ne zbog novčanih nagrada ili primanja, no hobiji se nekada mogu dobro naplatiti, pogotovo ako su zanimljivi, atraktivni i rijetki.

Modne kreacije studenta TTF-a objavljene u prestižnom talijanskom časopisu

Objavljeno 12.07.2016. u Karijera

Mladi dizajner iz Đakova izdvojen je u selekciji najboljih novih talenata na stranicama talijanskog izdanja časopisa Vogue.

6 bizarnih životopisa i što možete naučiti iz njih

Objavljeno 11.07.2016. u Karijera

Slanje molbi i životopisa može biti zamoran i demotivirajuć proces. Šalješ svoj CV, a znaš da će biti samo jedan od nekoliko stotina ili tusuća koje tvoji budući poslodavci dobiju prilikom svake objave natječaja...

Na Ekonomskom faksu predstavljena tvrtka koja planira zaposliti 2000 ljudi

Objavljeno 08.07.2016. u Karijera

Tvrtka Teleperformance koja je prisutna u 65 zemalja svijeta i zapošljava oko 190 tisuća ljudi, u Splitu želi otvoriti 'call centar' i zaposliti do dvije tisuće ljudi. Početna plaća je oko šest tisuća kuna i radi se cijele godine.

S Filozofskog fakulteta na njivu: od doktorantice do biovrtlarice

Objavljeno 07.07.2016. u Karijera

Mnogo mladih ljudi okreće se vrtlarenju, pa sve ako se radi i o nekoliko teglica na vlastitom balkonu. Junakinja ove priče nije se zadržala samo na tome: akademsku karijeru zamijenila je onom poljoprivrednom.

Ovo su novi poslovi koje danas ne smiješ propustiti - satnice do 50 kuna!

Objavljeno 06.07.2016. u Karijera

Studirate i želite popuniti svoj studentski budžet, zaraditi nešto novca, primjerice za ljetovanje ili putovanje u inozemstvo? Provjerite što se nudi...

Tisuće mladih nakon fakulteta rade poslove za koje im uopće ne treba diploma

Objavljeno 06.07.2016. u Karijera

Preko 50 tisuća novopečenih akademskih građana radi poslove za koje im ne treba diploma, pokazalo je novo istraživanje koje je potaknulo stručnjake da se zapitaju koliko je uopće isplativno plaćati skupu školarinu za studiranje na fakultetima.Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se