Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Karijera

Minimalna plaća 8000 kuna bruto: Lidl zapošljava pripravnike i sprema ih za preuzimanje odgovornih pozicija

Objavljeno 17.08.2017. u Karijera

Nažalost, mladi ljudi u Hrvatskoj teško započinju svoju karijeru i usavršavanje pa je zato poznati trgovački lanac osmislio svoj program 'Start@Lidl'. Riječ je o jednogodišnjem programu kroz koji Lidl želi zaposliti najbolje talente koji su tek izašli sa studija i dati im toliko potrebno radno iskustvo.

[SATNICE DO 50 KUNA] Ovo su novi poslovi koje danas ne smijete propustiti: Zapošljavaju H&M, Badel 1862, L3 Consulting Group...

Objavljeno 17.08.2017. u Karijera

Studirate i želite popuniti svoj studentski budžet, zaraditi nešto novca prije ispitnih rokova i nadolazećih obaveza na faksu? Provjerite što se nudi...

Priča jednog obrtnika: 'S fakultetom možeš biti gladan, sa zanatom nikada'

Objavljeno 14.08.2017. u Karijera

Milan je urar koji vodi maleni obrt, a zanat je naslijedio od svog oca. Kaže da od svog zanata može normalno živjeti, a što je najvažnije - nikada nije ostao gladan.

40 tisuća kuna mjesečno: U idućih 20 godina 600 tisuća radnih mjesta otvorit će se u ovoj profesiji

Objavljeno 14.08.2017. u Karijera

Kroz dvadesetak godina zanimanje pilota aviona bit će jedno od traženijih, a novo istraživanje pokazuje da će biti potrebno 627 tisuća pilota i to zbog porasta zračnog prometa. Naime, studenti se za ovo zanimanje mogu školovati na Fakultetu prometnih znanosti, a školovanje je skupo.

[SATNICE DO 50 KUNA] Ovo su novi poslovi koje danas ne smijete propustiti: Zapošljavaju Narya, PrimeVigilance, HAZU, Vertiv Co.

Objavljeno 11.08.2017. u Karijera

Studirate i želite popuniti svoj studentski budžet, zaraditi nešto novca prije ispitnih rokova i nadolazećih obaveza na faksu? Provjerite što se nudi...

Omiljeni restoran nema dostavu? Nema frke! Studenti osmislili 'Foodex' pa odlučili zaposliti 15 kolega

Objavljeno 09.08.2017. u Karijera

U 21. stoljeću sve se moderniziralo pa nije novost da je za narudžbu fine hrane iz restorana dovoljan samo jedan klik. Tim razmišljanjem vodili su se studenti Krešimir Mikulić i Jan Filipec koji su osmislili Foodex – aplikaciju koja spaja korisnike i njihove omiljene restorane.

Zagrebačka županija zapošljava naveliko: Traži se više od 100 pomoćnika – uvjet SSS

Objavljeno 09.08.2017. u Karijera

Pomoćnik u nastavi je osoba koja pruža neposrednu potporu učeniku s teškoćama u razvoju tijekom odgojno-obrazovnog procesa.

Poražavajući rezultati istraživanja: Nakon stažiranja očekuju vas lošija plaća i razočarenje

Objavljeno 08.08.2017. u Karijera

Kad mladi nakon fakulteta pristanu na stručno osposobljavanje ili staž, nadaju se da će, jednom kad odrade taj dio, imati veće plaće. Ipak, čini se da se uzalud nadaju. Novo istraživanje pokazalo je da mladi koji su svoj pripravnički staž neplaćeno odslužili, kasnije u karijeri imaju manje plaće od onih koji su odmah krenuli s 'pravim' radom.

[SATNICE DO 105 KUNA] Ovo su novi poslovi koje danas ne smijete propustiti: Zapošljavaju Inditex, Henkel, Bayer, Metro Cash&Carry...

Objavljeno 07.08.2017. u Karijera

Studirate i želite popuniti svoj studentski budžet, zaraditi nešto novca prije ispitnih rokova i nadolazećih obaveza na faksu? Provjerite što se nudi...Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se