Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Karijera

30 minuta videopoziva: Mentori iz IT-ja, prava, biznisa i politike nude vam priliku da se pripremite za posao – usprkos izolaciji

Objavljeno 30.03.2020. u Karijera

Prvi dani izolacije prošli su u optimističnom označavanju svih stranica koje nude besplatni sadržaj: čitanje, gledanje, pohađanje online tečajeva - sve je to bilo na vrhu 'to do' liste. No, što je s razmišljanjem o budućoj karijeri i pripremi za zapošljavanje?

Studenti su ekonomski ugroženi i žele financijsku pomoć: 'Ovo je koma, poslova nema, kako platiti faks i troškove života?'

Objavljeno 30.03.2020. u Karijera

Studentski zbor Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu otvorenim pismom obratio se Vladi Republike Hrvatske te pokrenuo peticiju..

Apsolvent FESB-a pokrenuo akciju o kojoj priča Hrvatska: Prvi isprintao opremu bez koje je borba protiv koronavirusa nemoguća

Objavljeno 24.03.2020. u Karijera

Hrvatski studentski zbor pokrenuo je veliku akciju izrade vizira za zaštitu medicinskog osoblja u ovo vrijeme epidemije koronavirusa. Sve je krenulo od jednog studenta splitskoga Fakulteta elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje u Splitu i njegove ideje da upogoni 3D printer...

Država ne brine o studentima? Ako završite u izolaciji ili karanteni – na naknadu zaboravite

Objavljeno 19.03.2020. u Karijera

Svi kojima se odredi karantena u bolnici ili samoizolacija kod kuće otvaraju bolovanje na teret države i naknada koju će za to vrijeme dobiti ne može biti veća od 4257,28 kuna. Taj iznos odnosi se na mjesečnu plaću za puno radno vrijeme i isplaćuje ga Hrvatski zavod za zdravstveno osiguranje (HZZO).

'Molimo - bez fizičkog kontakta!' Student-servisi mijenjaju način i vrijeme poslovanja: Provjerite kako do ugovora

Objavljeno 18.03.2020. u Karijera

Širom Hrvatske na snazi su određene mjere u sprječavanju širenja koronavirusa. I dok će popriličan broj studenata ostati bez posla jer mnoge od njih ne mogu obavljati u vrijeme epidemije, domaći student-servisi izdali su obavijesti o izmijenjenom načinu poslovanja.

Studentski poslovi u doba korone: 'Novci, kartice i turisti – sve predstavlja opasnost'

Objavljeno 12.03.2020. u Karijera

Svjetska zdravstvena organizacija jučer je proglasila globalnu pandemiju koronavirusa, a ministar zdravstva Vili Beroš službeno je i proglasio epidemiju u Hrvatskoj, u kojoj je do sada potvrđeno 19 oboljelih.

Budimo realni, tko to ne radi? Ganjate diplomu, ali si istovremeno ubijate šansu za zaposlenjem – evo kako

Objavljeno 09.03.2020. u Karijera

Najnovija istraživanja provedena na studentima pokazuju kako provođenje sati i sati na internetu smanjuje kreativnost, a prema LinkedIn poslodavcima kreativnost je jedna od najtraženijih vještina u poslovima suvremenog doba.

Svi sheraju ovaj oglas za posao SPREMAČICE u jednoj hrvatskoj školi: U šoku smo – ovo ne traže ni u Pentagonu! FOTO

Objavljeno 09.03.2020. u Karijera

Literatura za testiranje za posao spremačice u jednoj srednjoj školi posramila bi i neke kolegije na fakultetima...

Burza mjesecima ili odmah ugovor? Sada možeš IZRAČUNATI kolike su šanse da se zaposliš nakon diplome

Objavljeno 09.03.2020. u Karijera

Deseci tisuća maturanata započeli su pripreme za državnu maturu, a Hrvatski zavod za zapošljavanje svake godine izdaje preporuke maturantima i budućim studentima koji su u dilemi što upisati.Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se