Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Karijera

Kako su studenti pokrenuli posao, riskirali i uspjeli: Upoznajte trojac iz uspješne tvrtke MyBeeLine

Objavljeno 06.03.2017. u Karijera

Iza uspješne IT tvrtke MyBeeLine stoji studentski trio s varaždinskog FOI-ja. Ono što ih čini posebnima jest što se bave digitalizacijom pčelarstva, a dečki tvrde da danas za uspjeh nije bitan fakultet nego dobar 'skill'.

Duh Zagore u Zagrebu: Vrijedni studenti peku kruh po tradiciji didova i baka

Objavljeno 06.03.2017. u Karijera

Usprkos mračnoj statistici koja svjedoči o velikom broju mladih koji 'trbuhom za kruhom' odlaze u inozemstvo, dvojica studenata s juga odlučila su svoj kruh ispeći i zaraditi upravo u Zagrebu i to po tradicijskoj recepturi djedova i baka koju se isplati sačuvati i spasiti od zaborava.

Ovo su novi poslovi koje danas ne smijete propustiti: Zaposli se u HAK-u, FINI, Samsungu, Atlantic Grupi...

Objavljeno 01.03.2017. u Karijera

Studirate i želite popuniti svoj studentski budžet, zaraditi nešto novca prije ispitnih rokova i nadolazećih obaveza na faksu? Provjerite što se nudi...

Od mjere do karijere: Predstavljeno novo ruho mjere Stručnog osposobljavanja

Objavljeno 01.03.2017. u Karijera

Danas je u prijepodnevnim satima predstavljen paket mjera aktivne politike zapošljavanja 'Od mjere do karijere' koji se odnosi na povećanje zapošljivosti u RH, s nalaskom na one najosjetljivije skupine među kojima su i mladi.

Kava ili predavanje? Student s FER-a osmislio aplikaciju za praćenje izostanaka s faksa

Objavljeno 28.02.2017. u Karijera

Mislav Magerl je 23-godišnji student FER-a kojemu rad na raznim projektima nije stran. Njegova najpoznatija aplikacija za pregledavanje voznog reda tramvaja i autobusa ZetApp ima preko 15 tisuća aktivnih instalacija, ali sasvim smo sigurni da je osmislio drugu koja će premašiti ovaj broj korisnika...

Studenti pokrenuli portal za migrante: Pročitajte zanimljive priče 'novinara izbjeglica'

Objavljeno 27.02.2017. u Karijera

Prije nekog vremena pisali smo o dečkima s VERN-a koji su osmislili internetski portal za izbjeglice na kojem bi izbjeglice i radile. Time žele potaknuti asimilaciju azilanata u naše društvo, mogućnost zaposlenja te odbacivanje stereotipa, a za tri dana odlaze u San Francisco gdje će predstaviti svoju ideju na natjecanju Hult Prize 2017.

Prilika za najbolji posao na svijetu: Putuj po Europi, fotkaj i snimaj vlogove

Objavljeno 27.02.2017. u Karijera

Jeste li ikad poželjeli spakirati kofere i otići? Otputovati, zamijeniti dosadne, svakodnevne prizore studentske sobice i predavaonica fakulteta za neke egzotične, udaljene, tople plaže ili urbane, umjetničke kvartove i vrevu velegrada? Naravno da jeste.

Iskustvo studenta Uberovca: Oduševio se kao putnik, a zatim je kupio auto i počeo voziti druge

Objavljeno 22.02.2017. u Karijera

Unatoč neprestanim pritiscima drugih tvrtki koje na domaćem tržištu nude uslugu prijevoza putnika, Uber se pokazao kao alternativa privlačna mladima. No, osim što mladi rado koriste usluge Ubera, mogućnost zapošljavanja preko Uberovih partnera također im je privlačna zbog fleksibilnog radnog vremena i solidne zarade.

Ovo su novi poslovi koje danas ne smijete propustiti: Zaposli se u Cinnamonu, Bayeru, Fabrici...

Objavljeno 22.02.2017. u Karijera

Studirate i želite popuniti svoj studentski budžet, zaraditi nešto novca prije ispitnih rokova i nadolazećih obaveza na faksu? Provjerite što se nudi...Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se