Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Karijera

Novosti za mlade i nezaposlene: HZZ uveo velike promjene i to posebno u vezi javljanja savjetodavcu

Objavljeno 15.05.2017. u Karijera

Većina mladih nakon završenog fakulteta krenu u samostalnu potragu za zaposlenjem, a nerijetko se u procesu traženja posla prijave i na Hrvatski zavod za zapošljavanje. HZZ je sada uveo nova pravila koja bi trebala olakšati posao savjetodavcima, a nezaposleni bi trebali uživati individualniji pristup.

S diplomom opet u školske klupe: Sve više magistara prelazi u zanatlije

Objavljeno 11.05.2017. u Karijera

Prekvalifikacije i dokvalifikacije su postale svjetlo na kraju tunela, prije svega za nezaposlene među kojima nažalost ima i mnogo fakultetski obrazovanih mladih osoba.

Top zarada, ali samo pod ovim uvjetima: Evo što studenti misle o ponudi sezonskih poslova

Objavljeno 10.05.2017. u Karijera

Ljeto u Hrvatskoj za sobom povlači i turističku sezonu koja otvara vrata za brojna radna mjesta. Na cijeni su konobari, šankeri, kuhari, animatori, rad na recepciji te druga zanimanja, a nerijetko se za odlazak na rad u sezoni odluče i studenti.

Ovo su novi poslovi koje danas ne smijete propustiti: Satnice i do 50 kuna

Objavljeno 10.05.2017. u Karijera

Studirate i želite popuniti svoj studentski budžet, zaraditi nešto novca prije ispitnih rokova i nadolazećih obaveza na faksu? Provjerite što se nudi...

Govor tijela ne laže: Kako 'pročitati' što tijekom intervjua poslodavac misli o vama?

Objavljeno 09.05.2017. u Karijera

Misliš da osoba izmišlja kad gleda ulijevo i gore? To jednostavno nije istina! Evo kako pročitati što poslodavac doista misli o vama tijekom intervjua!

Ovo su tri najpoželjnija poslodavca u Hrvatskoj: Mladi biraju privatne tvrtke

Objavljeno 04.05.2017. u Karijera

Tko su najpoželjniji poslodavci u Hrvatskoj i koji su razlozi njihove atraktivnosti otkriva trinaesto po redu istraživanje o poslodavcima prvog izbora.

Ovo su novi poslovi koje danas ne smijete propustiti: Satnice i do 60 kuna!

Objavljeno 03.05.2017. u Karijera

Studirate i želite popuniti svoj studentski budžet, zaraditi nešto novca prije ispitnih rokova i nadolazećih obaveza na faksu? Provjerite što se nudi...

Zamijenila ekonomiju za modu: Mlada Zadranka osvaja Hrvatsku svojim fashion dodacima

Objavljeno 03.05.2017. u Karijera

Talijanski gradovi i kultura rijetko koga mogu ostaviti ravnodušnim pa su tako svojom ljepotom te bogatim senzibilitetom za dizajn osvojili i mladu Zadranku Dorianu Miletić. Prošle je godine svojim unikatnim cekerima osvojila Hrvatsku, a sada modnu scenu osvaja novim fashion dodacima pod nazivom Piccola Creations.

Nezakonita pitanja s razgovora za posao: Kako se elegantno izvući?

Objavljeno 28.04.2017. u Karijera

Diskriminacija kandidata na temelju bračnog stanja, spola, dobi, vjere, jezika, spolne orijentacije i ostalih karakteristika koje nisu odlučujuće za obavljanje posla zabranjena je Zakonom o radu, Zakonom o suzbijanju diskriminacije te Zakonom o ravnopravnosti spolova. Ipak, poslodavci u Hrvatskoj znaju postaviti takva pitanja. Kako se elegantno izvući?Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se