Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Karijera

Idealan snack kad nemate vremena za ručak: Studentice od ostataka hrane napravile hit kekse

Objavljeno 17.03.2017. u Karijera

Lucija Perković, Mihaela Marjan i Lucija Boras su studentice Prehrambeno-biotehnološkog fakulteta koje su naučeno primijenile u praktičnome radu pa napravile keksić za kojim su poludjeli kolege i profesori.

Zapošljavaju studente i plaćaju dobro: Otkrivamo koliko će u 'hrvatskom Gardalandu' zarađivati studenti

Objavljeno 16.03.2017. u Karijera

Ljubitelji ludih vožnji i vlakova smrti su konačno dobili svoju poslasticu koja se otvara sredinom lipnja i to u Biogradu, a radi se o Fun parku Mirnovec. Ovaj tematsko-zabavni park traži zaposlenike, a pod zaposlenike mislimo i na studente.

Ovo su novi poslovi koje danas ne smijete propustiti: Satnice do 50, 60 i 70 kuna

Objavljeno 15.03.2017. u Karijera

Studirate i želite popuniti svoj studentski budžet, zaraditi nešto novca prije ispitnih rokova i nadolazećih obaveza na faksu? Provjerite što se nudi...

Od šetnje pasa do vlastitog biznisa: Studentica veterine brine za kućne ljubimce političara i sportaša

Objavljeno 13.03.2017. u Karijera

Pas je čovjekov najbolji prijatelj i zato je bitno da je uvijek sretan i zadovoljan. Ono što čini pasji život sretnim su igra, hrana, brižan vlasnik i naravno – šetnja. Važnost ovog posljednjeg prepoznala je i apsolventica veterine Saša Spanović koja je prava 'teta čuvalica' za ove male dlakavce.

Bolji uvjeti rada za sve studente: Sudjeluj u istraživanju o studentskim poslovima i poslodavcima

Objavljeno 10.03.2017. u Karijera

Studentski poslovi neiscrpno su vrelo tema na društvenim mrežama, fakultetskim hodnicima, ali i u domovima studenata. S obzirom da većina studenata radi kako bi popunila svoj skromni budžet imaju i iskustvo iz prve ruke o tome kako je raditi i studirati te kako se poslodavci odnose prema studentskoj radnoj snazi.

Ovo su novi poslovi koje danas ne smijete propustiti: Zaposli se u Tokiću, CloudSenseu, Lidlu...

Objavljeno 08.03.2017. u Karijera

Studirate i želite popuniti svoj studentski budžet, zaraditi nešto novca prije ispitnih rokova i nadolazećih obaveza na faksu? Provjerite što se nudi...

Student iz Osijeka napravio nešto što još nitko nije: 'Prebacio' svoj fakultet u virtualnu stvarnost

Objavljeno 07.03.2017. u Karijera

Virtualna stvarnost nije ništa novo, ali samo se osječki Fakultet elektrotehnike, računarstva i informacijskih tehnologija može pohvaliti vlastitim modeliranim prostorom upravo u virtualnoj stvarnosti. Za to je zaslužan student Denis Vajak koji je napravio simulator za prikazivanje unutrašnjosti fakulteta do najmanjeg detalja.

Gejmaju, šminkaju se, daju savjete: Upoznajte domaće studente YouTubere

Objavljeno 07.03.2017. u Karijera

YouTube kanal može otvoriti svatko tko ima kameru, ideju i pristup internetu, ali ne može svatko biti uspješni YouTuber. Ovo 'zanimanje' popularno je već neko vrijeme, a u moru različitih vlogera teško je postati 'krupna riba'.

Kako su studenti pokrenuli posao, riskirali i uspjeli: Upoznajte trojac iz uspješne tvrtke MyBeeLine

Objavljeno 06.03.2017. u Karijera

Iza uspješne IT tvrtke MyBeeLine stoji studentski trio s varaždinskog FOI-ja. Ono što ih čini posebnima jest što se bave digitalizacijom pčelarstva, a dečki tvrde da danas za uspjeh nije bitan fakultet nego dobar 'skill'.Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se