Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Karijera

Hrvatski zavod za zapošljavanje i Lana Jurčević pozivaju mlade da se zaposle u turizmu

Objavljeno 18.07.2016. u Karijera

Hrvatski zavod za zapošljavanje poziva mlade da se jave za trenutno aktivni program osposobljavanja kuhara, konobara, spremačica i drugih turističkih operativaca.

'Pametna' klupa studentu iz Splita donijela ugovor vrijedan 40 milijuna kuna

Objavljeno 15.07.2016. u Karijera

Ivan Mrvoš, studentskoj (ali i široj) zajednici poznat kao kolega koji je osmislio inovativnu high-tech 'pametnu' klupu pred sobom ima svijetlu budućnost.

Lidl Hrvatska predstavio program zapošljavanja mladih: plaća 8.000 kuna bruto

Objavljeno 14.07.2016. u Karijera

Trgovački lanac Lidl Hrvatska pokreće program Start@Lidl koji nudi mogućnost zapošljavanja mladih i njihova razvoja za različite pozicije unutar tvrtke.

7 cool poslova koje možeš raditi ako govoriš strane jezike

Objavljeno 14.07.2016. u Karijera

Poznavanje stranih jezika može ti pomoći u mnogim aspektima života, ali znaš li koje zanimljive poslove možeš dobiti zahvaljujući svom interesu za jezike?

Ovo su novi poslovi koje danas ne smijete propustiti - satnice do 55 kuna!

Objavljeno 13.07.2016. u Karijera

Studirate i želite popuniti svoj studentski budžet, zaraditi nešto novca '5 do 12', primjerice za lastminute ljetovanje ili putovanje u inozemstvo? Provjerite što se nudi...

Dečko koji je ukrotio vatru: opasan hobi pretvorio u unosan studentski posao

Objavljeno 13.07.2016. u Karijera

Hobi je naziv za aktivnosti koje se rade zbog osobnog zadovoljstva, a ne zbog novčanih nagrada ili primanja, no hobiji se nekada mogu dobro naplatiti, pogotovo ako su zanimljivi, atraktivni i rijetki.

Modne kreacije studenta TTF-a objavljene u prestižnom talijanskom časopisu

Objavljeno 12.07.2016. u Karijera

Mladi dizajner iz Đakova izdvojen je u selekciji najboljih novih talenata na stranicama talijanskog izdanja časopisa Vogue.

6 bizarnih životopisa i što možete naučiti iz njih

Objavljeno 11.07.2016. u Karijera

Slanje molbi i životopisa može biti zamoran i demotivirajuć proces. Šalješ svoj CV, a znaš da će biti samo jedan od nekoliko stotina ili tusuća koje tvoji budući poslodavci dobiju prilikom svake objave natječaja...

Na Ekonomskom faksu predstavljena tvrtka koja planira zaposliti 2000 ljudi

Objavljeno 08.07.2016. u Karijera

Tvrtka Teleperformance koja je prisutna u 65 zemalja svijeta i zapošljava oko 190 tisuća ljudi, u Splitu želi otvoriti 'call centar' i zaposliti do dvije tisuće ljudi. Početna plaća je oko šest tisuća kuna i radi se cijele godine.Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se