Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Karijera

Očekuju li mladi nakon faksa previše? 'Diplomirali prije 2 mjeseca, a traže 8000 kuna plaću – to je nerealno!'

Objavljeno 05.03.2020. u Karijera

Vlasnici restorana krenuli su s pripremama za predstojeću sezonu, a jedna od mukotrpnijih svakako je pronalaženje adekvatnog kadra, ponajprije kuhara.

Čips, smoki i stipendije ma što studirali?! Nakon što ovo pročitate poželjet ćete da i vaši roditelji rade u ovoj domaćoj tvornici grickalica

Objavljeno 02.03.2020. u Karijera

Tvrtka Kanaan, vodeći proizvođač čipsa u Hrvatskoj, čija se tvornica nalazi u Donjem Miholjcu, nadomak granice s Mađarskom, početkom veljače kupila je 32 laptopa. Ne bi to, naravno, bila nikakva vijest da prijenosna računala nisu namijenjena djeci zaposlenikâ, učenicima osnovnih i srednjih škola. Dobili su ih kao poklon tvrtke u kojoj njihovi roditelji rade, besplatno. Ovo je tek početak priče.

Odmah nakon diplome 7000 kuna plaće?! Da, ova hrvatska firma obećava baš to!

Objavljeno 28.02.2020. u Karijera

Kako bi mladima u Hrvatskoj omogućili kvalitetan profesionalni razvoj i pristojne uvjete za život, jedna digitalna agencija uvela je novitete u svom poslovanju.

SATNICE DO 100 KN! Ovo su novi poslovi koje danas nikako ne smijete propustiti

Objavljeno 28.02.2020. u Karijera

Nakon rokova vrijeme je za povratak u predavaonice, ali i za punjenje novčpanika. Pogledajte listu najaktualnih poslova – u cijeloj Hrvatskoj!

20-godišnji Ivan jedini je Hrvat s diplomom – kovača! Evo kakve oštrice nastaju u njegovoj radionici FOTO

Objavljeno 27.02.2020. u Karijera

Ivan Mlinar jedan je od rijetkih Hrvata, ali i Europljana, koji se može pohvaliti diplomom prestižnog Američkog udruženja kovača (American bladesmith society).

'Diploma nije loša stvar, ali...': Domaći poslodavci otkrili kako odabiru zaposlenike i koliko im je važna vaša fakultetska diploma

Objavljeno 24.02.2020. u Karijera

Pitali smo domaće poslodavce je li im diploma bitna pri zapošljavanju i što sve očekuju od budućih zaposlenika...

SATNICE DO 120 KUNA: Ovo su novi poslovi koje danas ne smijete propustiti!

Objavljeno 21.02.2020. u Karijera

Ispiti su napokon gotovi, i sada je pravo vrijeme za pronaći posao i upotpuniti džeparac.

SATNICE DO 100 KN: Ovo su novi poslovi koje danas ne smijete propustiti!

Objavljeno 14.02.2020. u Karijera

Iako su ispitni rokovi još uvijek u tijeku, nikad nije kasno da potražite posao i iskoristite nekoliko slobodnih dana za upotpuniti svoj džeparac. Pogledajte listu najaktualnih poslova – u cijeloj Hrvatskoj!

Student Tomislav osmislio video za luksuzni francuski brand!

Objavljeno 14.02.2020. u Karijera

Tomislav ima 24 godine i trenutno u Budimpešti završava magisterij iz komunikacija i marketinga. Još tijekom faksa dobio je posao u producentskoj kući, te je nedavno kreirao i prvi promo video. Možemo reći da se ovom studentu posao uz studij svakako isplatio!Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se