Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Karijera

Nakon kojeg faksa ćete najlakše do posla? U svim većim županijama traži se baš ova diploma!

Objavljeno 18.11.2019. u Karijera

Posljednjih godina statistika zapošljavanja je varirala, a najnoviji podaci pokazali su da viši stupanj naobrazbe znači brži odlazak s burze.

Možda im je ljepši pogled iz predavaonice, ali je na burzi teže! Mladi s diplomom na Jadranu teže do posla od onih na kontinentu

Objavljeno 18.11.2019. u Karijera

Mladi koji su tek završili školovanje znatno lakše pronalaze posao u Hrvatskoj na kontinentu nego na Jadranu, pokazuju novi podaci eurostatističara.

SLUŽBENO JE: Evo koliko će od 1. siječnja iznositi minimalna studentska satnica

Objavljeno 16.11.2019. u Karijera

Tjednima se najavljivalo i pričalo o tome, a sada je i službeno - od 1. siječnja mijenja se iznos minimalne studentske satnice te će ona iznositi 25,39 kuna.

Novo pravilo za koje još uvijek ne znaju svi studenti! Državljani ove dvije susjedne zemlje ne mogu raditi preko SC-a

Objavljeno 12.11.2019. u Karijera

S birokracijom nikada nije lako, pa se tako i za odlazak u student-servis potrebno naoružati informacijama o zakonima i pravilnicima, kao i strpljenjem.

Čini se kao dosta lagan posao preko SC-a: Provjerite jesu li vicevi o Crnogorcima istiniti

Objavljeno 12.11.2019. u Karijera

Boje li se Crnogorci žličice za kavu jer im izgleda kao 'mlado od lopate'?

Narušava ugled svog faksa?! Evo što o groznim kritikama njenog rada misli pobjednica natječaja o kojem bruji cijela Hrvatska

Objavljeno 08.11.2019. u Karijera

'Još uvijek mi je sve to nestvarno, ali mi je čast da će upravo moj rad, koji je nastao pod vodstvom mojih mentora, biti viđen na europskoj razini budući da je u dizajn vizualnog identiteta utrošeno mnogo sati promišljanja i rada', ispričala nam je Iva Primorac, studentica čiji je dizajn hrvatskog identiteta predsjedanjem Vijećem EU pobijedio na natječaju te je prošle srijede predstavljen u Nacionalnoj i sveučilišnoj knjižnici.

SATNICE DO 60 KUNA: Pogledajte koji vas novi poslovi očekuju ovaj tjedan

Objavljeno 29.10.2019. u Karijera

Jesen i zima znače veće račune za grijanje, a troškovi ispijanja kava također su u porastu. O izlascima i svim tim brucošijdama koje treba posjetiti da ne pričamo. Trebaš koju kunu ekstra? O da!

Hoće li društvenjaci s vremenom prestići STEM-ovce u plaćama? Istraživanja pokazuju da hoće - evo i zašto

Objavljeno 23.10.2019. u Karijera

Hrvatska se u poslijednjih nekoliko godina iskazala kao država koja u velikoj mjeri potiče STEM znanosti – stipendije, članstvo u CERN-u pa čak i sama izjava Predsjednice povodom prvog dana škole uporno ukazuju na to. Diploma u nekom od STEM područja u očima svakog studenta izgleda kao izvor velike zarade, no poslijednja istraživanja pokazuju kako su i društveni i humanistički fakulteti itekako sposobni zarađivati kao STEM-ovci.Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se