Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Za proslavu Nove nemate plan, ali želite zaraditi? Ako vam 130 kuna na sat zvuči dobro, pogledajte ovaj oglas

MojFaks | Karijera, 28.12.2018. Za proslavu Nove nemate plan, ali želite zaraditi? Ako vam 130 kuna na sat zvuči dobro, pogledajte ovaj oglas

Kada razmišljamo o proslavi Nove godine uglavnom su prvo asocijacije: alkohol, prskalice, veselje i feštanje. No, mnogima se to baš ne da i Novu godinu gledaju kao idealnu priliku za zaradu...a kako i ne kada je moguće 'dići' i preko sto kuna na sat.

Dok drugi "plivaju" u alkoholu i hrani za vrijeme proslave Nove, drugi mogu zaraditi lijepe novce. Tako svakodnevno niču oglasi u kojima se traže studenti koji bi radili kao ispomoć na proslavi Nove godine, što se naravno uvijek više plati.

Izvor: adventzagreb.hr

Jedan takav oglas osvanuo je u Facebook grupi "Tražim/nudim studentski posao" u kojoj Dino Anlar nudi studentima rad na adventskoj kućici na dan Stare godine. Posao se obavlja u centru grada Zagreba gdje se i nalazi većina adventskih kućica, a radno vrijeme je od 17 sati do 3 sata ujutro.

Satnica? Vjerovali ili ne, iznos je 130kn/h! Ono što vam je potrebno jest vlastiti studentski ugovor, sanitarna knjižica i higijenski minimum.

Izvor: Unsplash

Zainteresirani studenti mogu se javiti na mail iz oglasa i fino "okrenuti paricu". Oglas za ovaj posao možete pogledati ovdje.

Ivana Petrić
foto: adventzagreb.hr


satnicaposaoproslava Novedobra satnicaKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se