Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Zagrebačka županija zapošljava naveliko: Traži se više od 100 pomoćnika – uvjet SSS

MojFaks | Karijera, 09.08.2017.Zagrebačka županija zapošljava naveliko: Traži se više od 100 pomoćnika – uvjet SSS

Pomoćnik u nastavi je osoba koja pruža neposrednu potporu učeniku s teškoćama u razvoju tijekom odgojno-obrazovnog procesa.

Zagrebačka županija s partnerima u sklopu projekta "Prsten potpore" objavila je javni poziv za zapošljavanje osoba za obavljanje poslova pomoćnika u nastavi u osnovnim i srednjim školama Zagrebačke županije – partnerima u spomenutom projektu.

Projektom je predviđen odabir, edukacija i zapošljavanje osoba na poslovima pomoćnika u nastavi učenicima s teškoćama u razvoju u osnovnim i srednjim školama na području Zagrebačke županije radi postizanja boljih obrazovnih postignuća, uspješnije socijalizacije i emocionalnog funkcioniranja učenika.

Traže se čak 104 pomoćnika koji bi radili u osnovnim i srednjim školama Zagrebačke županije – partnerima na projektu nakon sklapanja ugovora o radu na određeno vrijeme za nastavnu godinu 2017/2018.

UVJETI:


- minimalno srednjoškolsko obrazovanje
- protiv osobe nije pokrenut kazneni postupak sukladno članku 106. Zakona o odgoju i obrazovanju u osnovnoj i srednjoj školi

Osim navedenih posebnih uvjeta kandidati moraju ispunjavati i sljedeće opće uvjete:

- punoljetnost
- hrvatsko državljanstvo
- zdravstvena sposobnost za obavljanje poslova radnog mjesta na koje se osoba prima

Više o uvjetima i partnerima u projektu pročitajte ovdje i svakako požurite s prijavom jer je natječaj otvoren do 12. kolovoza.

L.B./izvor: zagrebacka-zupanija.hr
foto: Shutterstock


pomoćnih u nastaviZagrebačka županijazapošljavanjeKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se