Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Buba švabe svud: Student htio pojesti kolač iz slastičarne u biblioteci i ugledao odvratan prizor

MojFaks | Laganini, 11.04.2019.Buba švabe svud: Student htio pojesti kolač iz slastičarne u biblioteci i ugledao odvratan prizor

Studenti nakon učenja obično vole nešto prigristi, a najčešće se radi o desertu. Čokolada nekako najbolje sjeda nakon 'buljenja' u skriptu pa je isto htio napraviti i beogradski student nakon što je bio u Narodnoj biblioteci Srbije. Ondje se nalazi i slastičarnica, no ugledao je gadljiv prizor i odustao od kolača.

U bifeu Narodne biblioteke u Beogradu student je ugledao prizor iz horora – na kolaču, u izloženoj vitrini, stajao je veliki kukac. Student se zgrozio pa fotografiju objavio u Facebook grupi Studenti beogradskog Univerziteta.

...Hoćete li i dalje peglati iksice? Student koji radi u menzi otkrio nam što se ondje događa kad ne gledate...Nakon što je student objavio gadljivu fotografiju, ekipa srpskog Telegrafa odlučila je saznati odakle kolači dolaze. Kolač je iz pekare "Taze" iz koje su novinari Telegrafa službeno saznali da oni dostavljaju hranu tri puta dnevno te da ovo nije njihovo "maslo". Potvrđeno im je da su vidjeli fotografiju. Kako su za Telegraf rekli iz Narodne biblioteke Srbije, osoblje koje radi u bifeu se redovno brine o pultovima u kojima je hrana, a svi zaposleni u bifeu odlaze na redovne sanitarne preglede kako je predviđeno zakonom.

Student se zgrozio kada je vidio 'gosta' na kolaču u slastičarnici... izvor: Telegraf/Facebook@Studenti beogradskog Univerziteta

Iz biblioteke navode da se redovno, i to svaka dva mjeseca, vrši dezinsekcija i deratizacija prostora koju obavlja ovlaštena firma. Posljednja je obavljena 4. ožujka ove godine, a na današnji dan su, kako tvrde, odradili još jednu izvanrednu dezinsekciju. Prema navodima iz Narodne biblioteke Srbije, u dugogodišnjem radu, prvi put se suočavaju s ovako neugodnom situacijom i pored svih prethodno poduzetih mjera preventive i kontrole.

Nadamo se da ovom studentu nije osim kolača prisjeo i cijeli dan.

MojFaks
izvor: Telegraf
foto: Telegraf/Facebook@Studenti beogradskog Univerziteta


kolačkukacneugodan prizorstudentKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se