Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Da je studirati lako, na faks bi išao svatko: Situacije koje pokazuju koliko je zapravo teško biti student

MojFaks | Laganini, 10.12.2018.Da je studirati lako, na faks bi išao svatko: Situacije koje pokazuju koliko je zapravo teško biti student

'Na tebi je samo da učiš' govore nam roditelji još od osnovne škole, a isto vrijedi i tijekom studija. Da je studiranje samo učenje i da je lako studirati, studenti se ne bi osjećali kao loptice pune stresa i kofeina. Međutim, mnogi nemaju razumijevanja za studente, a njima ponekad treba samo predah.

Ah...studenti...premda su nekada apatični i koncentrirani na sve drugo osim učenja i 'actual' studiranja, nitko ne bi trebao biti prestrog prema njima. To osobito znaju svi koji su jednom bili u studentskim cipelama i očito zaboravili sebe u pojedinim situacijama iz tog vremena.Tako, često smušeni i u obavezama, život gledaju dok se kotrlja nekako prema dolje i to svakodnevno. Zašto? Često se sramote u javnosti kao i pred profesorima, švorc su i ponekad im se čini da im ništa ne ide od ruke. Sve u svemu, studentsko doba može biti 'awkward'...možda na drukčiji način 'awkward' nego u srednjoj školi, ali i dalje se ne može pobjeći od tog "osjećaja".

Kako bi malo zaboravili na probleme i vidjeli da su svi studenti u istoj kaši te da ipak netko drugi ima gori ponedjeljak od vas, pripremili smo za vas popis situacija koje pokazuju koliko je teško biti student:

#1 Zar ovaj student nije zaslužio malo odmora u svom životu? Sudeći po internetskom izvoru, ovo je fotka mladića koji se zalio vodom prije odlaska na predavanje...super, sigurno ga NITKO nije čudno gledao...osobito ne profesor.

Izvor: BuzzFeed

#2 Kada se dovedeš u situaciju da profesor sazna grozan nadima koji si mu dao, znaj da nije dobro! To je na vlastitoj koži iskusila studentica Zoey Oxley koja je profesoru poslala esej s nadimkom koji mu je dala, a nadimak je "Onaj ludi profesor". Profesor joj nije zamjerio. Dajte ovoj studentici da malo predahne od života na faksu!#3 Jeste li ikada pijani profesoru slali mail sa zadaćom? Niste? Pa koji ste vi srećkovići! Evo student Patrick je svom profesoru poslao mail mrtav pijan sa zamolbom da mu produži rok predaje seminara...i profesor je zamolbu uvažio! Ma ovom dečku ne treba predah, ovom dečku treba zlatna medalja!

Mail koji je pijani student uputio profesoru...

Svaka čast profesoru koji mu je uljudno odgovorio natrag... izvor: Viralthread.com

#4 Kada opališ glavom o vrata domske sobe i to prvi dan na faksu definitivno trebaš predahnuti...kao ova djevojka koja je tako i prošla pa za BuzzFeed podijelila fotku.

Izvor: BuzzFeed@jhg1003

#5 Znate što je najbolje učiniti kada ste brucoš? Odmah se osramotiti pred svima pa neka vas zauvijek pamte po tome! Naravno, šalimo se, ali onaj tko se teško izblamirao pred drugim kolegama odmah na početku faksa je probio led.Baš kao, tada brucošica, Ann Mark. Ona je žurila na kolokvij u drugu zgradu, gubila se, nije zamijetila staklena vrata i...pogađate? Zabila se u staklo dok su ju svi drugi gledali

#6 Ono kada skoro ostaviš radni naslov na akademskom radu koji profesor nikada ne bi trebao vidjeti znaš da ti treba predah! U toj situaciji našla se američka studentica Elena Trueba koja je profesoru skoro poslala rad naziva "Nešto vrlo pametno".#7 Studenti iz zagrebačkih domova definitivno trebaju predah i skidamo im kapu do poda. Oni se tamo susreću sa svime, samo fali da im još alieni sa svemirskim brodom upadnu na u paviljone jer doživjeli su sve i svašta – od nepoznatih golih muškaraca koji upadaju u sobe pa do krađa koje su počinili također nepoznati muškarci.

Izvor: Facebook

autor: MojFaks
foto: Pexels


studentiteško jefakultetsituacijeKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se