Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

[FOTO] Pogledajte minice za predavanja: Ovako su se studentice ekonomije 'furale' za vrijeme seks-revolucije

MojFaks | Laganini, 18.09.2017.[FOTO] Pogledajte minice za predavanja: Ovako su se studentice ekonomije 'furale' za vrijeme seks-revolucije

Što se odjeće tiče, za škole i za fakultete vrijede slična pravila odijevanja, ali jedno je univerzalno: odjeća ne smije biti 'vulgarna'. Ako mislite da bi kolegice u mini suknjama na hodnicima fakulteta bile neprimjeren prizor, vjerovali ili ne – tako je prije bilo. Barem za vrijeme ludih šezdesetih.

Djevojke su danas, smatraju mnogi, puno slobodnije i njeguju individualnije stilove. Često se kroz javnost provlači pitanje o tome jesu li poznate pjevačice dobar uzor za mlade djevojke zbog svog stila odijevanja, piše portal zagreb.info.

...Kak' se furaju naši studenti: street style moda pred zagrebačkim SC-om...


“U moje vrijeme, toga nije bilo”, rekla je starija gospođa dok je odmjeravala plakat na kojem je u minici bila jedna naša poznata pjevačica. Danas, smatraju mnogi, djevojke su puno slobodnije, a stil koji njeguju drugačiji je od onog od prije skoro pola stoljeća. No, zagreb.info se pita, što ako smo u krivu?


Foto: Ognjen Alujević/zagreb.info

Mnogi fakulteti i škole imaju svojevrsni dress code. Ne možete dolaziti u dekoltiranim majicama, previše kratkim suknjama, otvorenim cipelama…To je sve rezervirano za plažu ili za noćne klubove. Mnogi su tako zaboravili kako je prije pola stoljeća bilo vrijeme seksualne revolucije te da su studentice bile, bar što se stila tiče, puno slobodnije.

...Dvorište SC-a kao modna pista: Proljetne kombinacije zagrebačkih studenata obaraju s nogu...


Što vi mislite o ovim mladim zagrebačkim studenticama ekonomije i njihovom ‘akademskom’ stilu?

Cijeli članak možete pročitati ovdje.

Ivana Petrić
izvor: zagreb.info
foto: ilustracija/arhiva/MojFaks


seksualna revolucijadress codeodijevanjestudenticeKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se