Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

'Diplomačanje': Proslavit će kraj studija medicine neobičnim vjenčanjem

MojFaks | Laganini, 21.04.2017.'Diplomačanje': Proslavit će kraj studija medicine neobičnim vjenčanjem

Jer ručak s obitelji u restoranu je za one manje kreativne i potpuno nemaštovite ljude.

Apsolventica Medicinskog fakulteta u Houstonu, Angie Hamouie, u svibnju planira proslaviti svoju diplomu sasvim neobičnim slavljem. Njena je filozofija – zašto ne spojiti više svečanosti u jednu? Tako je nastala ideja Graduweddinga (diplomačanja) kojime želi nadmašiti puko primanje tuljca s preskupom diplomom partyjem dostojnim spajanja dvaju srodnih duša.

...Ljubavna priča na promociji u Zagrebu: Vezu okrunili brakom, bebom i diplomama...


Angie kaže da je strahovala od toga da nitko njenu diplomu neće shvatiti ozbiljno, kao istinski veliko postignuće, stoga je odlučila "povisiti uloge": organizirat će vjenčanje s ovim dragocvjenim komadom papira. Sve je već isplanirano: otplesat će prvi ples, sjesti na čelo stola, a svoju će diplomu nahraniti tortom.

"Bacit ću i buket", kaže Hamouie za Cosmopolitan, "ali osoba koja ga uhvati neće se sljedeća udati već će sljedeća diplomirati."

Kupila je čak i vjenčanicu i napravila web stranicu posvećenu ovom događaju, a što se tiče darova koje je "naručila" od uzvanika, zatražila je samo dobrovoljne donacije na račun udruga Developments in Literacy i Global Glimpse, posvećenima obrazovanju i osnaživanju djece.

...Studenti ovog fakulteta na promociju smiju odjenuti što god žele: Ovo su neke od najluđih kombinacija...


Nakon ceremonije Angie seli u Washington na specijalizaciju iz ginekologije i opstetricije koju će odraditi na Sveučilištu Georgetown.

L.B./izvor: Cosmopolitan
foto: The Knot


vjenčanjediplomamedicinaKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se