Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Doletio na klopu: Ovu menzu je posjetio neočekivani gost i iznenadio studente - FOTO

MojFaks | Laganini, 18.06.2018.Doletio na klopu: Ovu menzu je posjetio neočekivani gost i iznenadio studente - FOTO

Zaposlenici domaćih menzi navikli su na gladne studente koji praznih želudaca dolaze u menzu na svoj omiljeni ručak. No, ono na što nisu naviknuli su nenadani gosti koji također ondje svrate pa su se tako tete u zadarskoj menzi sigurno iznenadile kada je u menzu doletio ni više ni manje nego galeb.

"Dok svi studenti klopaju, galebi dolaze u menzu" mogao bi biti novi stih poznate dalmatinske pjesme, pogotovo kada su u pitanju zadarski studenti. Na Facebooku, u grupi zadarskih studenata, studentica je objavila fotku galeba koji je nonšalantno stajao na šanku, taman kod kase u menzi. Studentica nam je ispričala da je fotkala galeba kako bi malo nasmijala kolege u vrijeme studentskih rokova.

...Kad se vratiš u sobu, a tamo novi cimer: Studentima u domu golub ostavio 'iznenađenje' na krevetu – FOTO..."Objavila sam fotografiju galeba u menzi kako bih nasmijala kolege studente u vrijeme ispitnih rokova. Inače se glebovi motaju oko menze jer je jedan dio stolova vani na otvorenom. Više puta se dogodilo da studenti ostanu bez ručka u trenutku nepažnje. Ovaj galeb je bio toliko odvažan da je ipak ušao u menzu.", ispričala nam je studentica Odjela za ekonomiju Sveučilišta u Zadru koja je "okinula" galeba.


Galeb je sletio kod kase u zadarskoj "Maloj menzi"... foto: privatna arhiva

Studenti koji su galeba uživo vidjeli sigurno su ostali iznenađeni i s osmijehom na usnama jer se takav prizor ne viđa često. Nadamo se samo da je galeb dobio barem koju mrvicu od ručka i da je sigurno odletio dalje.

Ivana Petrić
foto: erasmus.com/Valentina Bregovac


galebmenzamenza u Zadruzadarski studentiKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se