Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Dosadilo vam je dijeljene letaka? Sada možete kao student raditi za najpoznatije holivudske sestre

MojFaks | Laganini, 26.09.2018.Dosadilo vam je dijeljene letaka? Sada možete kao student raditi za najpoznatije holivudske sestre

Vjerojatno nema osobe koja nije čula za obitelj Kardashian-Jenner, a neovisno o tome pratite li život poznatih sestara i njihove majke, sigurno znate kako spomenute osobe izgledaju i kakvim stilom života žive. Upravo ta holivudska obitelj traži studenta ili studenticu za rad kod njih, a ono što je podijelilo korisnike interneta jest što ne nude baš nikakvu plaću.

Sestre iz klana Kardashian-Jenner ponovno su zapalile internet i to ne zato što su se ponovno fotkale obnažene i nauljene nego zato što su objavile oglas za studentski posao u njihovoj rezidenciji. U oglasu piše da tvrtka Jenner Communications traži studenta ili studenticu koji živi u Los Angelesu, posjeduje vlastiti automobil te može raditi tri dana u tjednu: ponedjeljkom, srijedom i petkom od 9:30 do 18 sati.

Izvor: Keep Up with the Kardashians Promo

Ono što bi student trebao raditi jest kupovina namirnica, čuvanje djece u igraonici te pomaganje obitelji oko pasa. Najviše kontroverze u vezi oglasa nalazi se u činjenici da obitelj uopće ne nudi plaću studentu. No, studenti ipak neće ostati kratkih rukava jer će mu sestre platiti fakultetsko školovanje što su vjerojatno bolje vijesti od same plaće.

...Čuvali bi djecu kraljevskoj obitelji? Školovanje će vas koštati 117 tisuća kuna po godini, ali je plaća primamljiva i zagarantirana...


Naravno, javnost je ostala podijeljena oko oglasa pa dok neki podržavaju Kardashianke u tome što žele studentu platiti obrazovanje jer je ono u SAD-u zaista skupo dok drugi smatraju da poznata obitelj traži sluškinju for free.

Ivana Petrić
foto: Profimedia


studentski posaoholivudski studentski posaosestre KardashianKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se