Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

FOTO Trik koji spašava zaboravne tijekom rokova: Više nikad nećete zaboraviti ponijeti indeks na faks

MojFaks | Laganini, 05.02.2018.FOTO Trik koji spašava zaboravne tijekom rokova: Više nikad nećete zaboraviti ponijeti indeks na faks

U kaosu i očaju ispitnih rokova, tko može suditi onima koji kod kuće zaborave ključeve, mobitel ili indeks?

Učili ste danima, tjednima, možda čak i mjesecima i danas je napokon taj dan. Neispavani, preplavljeni adrenalinom i kofeinom jedva ustajete ujutro (ako ste uopće i spavali), brzinski se odijevate, bacate najbitnije stvari u torbu i odlazite na faks.

...Teško je pronalazila indeks u referadi: Studentica Maria pretvara vaše omote indeksa u cool kreacije...


Jednom kad ste stigli na faks, možda zapalili pred ulazom ili srknuli kavu iz automata koja ima okus iznošenih čarapa, "parkirate" pred kabinet profesora ili dvoranu u kojoj ćete pisati ispit. Tražite mobitel u torbi, kopate, kopate i osim što ne možete naći mobitel, čudna praznina unutar torbe nekako vam je neobična. I tad shvatite – nema indeksa.

...Otvorili nam svoje indekse: Zagrebački studenti nam pokazali 'najfriškiju' ocjenu koju su dobili...


Ako se i vama ovo dogodilo barem jednom, onda znate koliko je taj osjećaj neugodan. Iako je većina profesora susretljiva pa će zažmiriti na ovaj propust, ponekad ćete se susresti s nepopustljivim asistentima koji vam neće dozvoliti polaganje ispita bez uvida u vaš indeks. Zašto ne spriječiti ovakve nemile događaje?


foto: Facebook@Studomat.ba

Na Facebook stranici portala Studomat.ba osvanula je fotografija koja će vas sigurno nasmijati, ako već i ne odlučite riskirati pa na ovaj način staviti indeks na "vidljivo mjesto" na kojemu ga sigurno nećete zaboraviti ponijeti sa sobom. Kako su napisali u objavi, autor ovog rješenja je Mario iz Mostara, a koliko je ova metoda korisna ili pak riskantna, procijenite sami.

...Šarenilo umjesto prozirne 'košuljice': Uz Barbarine cool omote odmah ćete prepoznati svoj indeks...


Sretno na rokovima!

L.B./foto: Facebook@Studomat.ba


ispitni rokoviindeksKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se