Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Franka, ovako se to radi! Zadarski studenti spojili sve naše pjesme s Eurosonga u jedan megahit

MojFaks | Laganini, 10.05.2018.Franka, ovako se to radi! Zadarski studenti spojili sve naše pjesme s Eurosonga u jedan megahit

Studenti Sveučilišta u Zadru okupljeni u a capella grupu naziva A.K.A. Crescendo svojim nastupima i videima na YouTubeu već neko vrijeme oduševljavaju javnost. Budući da svi bruje o Euroviziji i o tome da je hrvatska predstavnica Franka Batelić ispala iz natjecanja, dečki i cure iz grupe napravili su svoju verziju pjesme za Eurosong i opet rasturili.

Studentice i studenti iz grupe A.K.A. Crescendo napravili su jednu pjesmu od svih pjesama koje su Hrvatsku predstavljale na Euroviziji. One koje su njihov video vidjeli su totalno očarali pa mnogi u komentarima sugeriraju kako bi baš zadarski dečki i djevojke trebali ići sljedeće godine na ovo glazbeno natjecanje među zemljama Europe.Budući da je riječ o a capella grupi, A.K.A. Crescendo su sve pjesme izveli samo svojim glasovima bez instrumenata, a nakon jednog slušanja morat ćete ovaj simpatični mashup staviti na repeat.

...Zadarski sveučilištarci obradili hit pjesmu 'Tango': Dečak oduševljen...


...OD 1900. DO DANAS: Ovako se razvijala hrvatska glazba - student Juraj u par minuta otpjevao najveće domaće hitove...


...Studentica s Učiteljskog opjevala studentsku hranu: Usporedila obroke iz menze sa scenama iz horora...


Ivana Petrić
foto: screenshot@YouTube


a capella A.K.A. Crescendozadarski studentimashuppjesmaEurosongEurovizijaKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se