Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

I jedna zgrada u Hrvatskoj svijetlit će u #CRO bojama: ali samo pod jednim uvjetom

MojFaks | Laganini, 21.06.2016.I jedna zgrada u Hrvatskoj svijetlit će u #CRO bojama: ali samo pod jednim uvjetom

Kolege iz studentskog doma Stjepan Radić (Sava) pridružili su se akciji sakupljanja što većeg broja komentara s hashtagom #CRO. Vrijedne kolege nagradit će na sasvim poseban način!

Osim što se svi nadamo da će barem jednom Eiffel zasvijetliti u 'crven-bijeli-plavi' bojama, kolege sa Save osmislile su super način da dodatno motiviraju studente da što više puta napišu ove viralne hashtagove: ako im kolege 10 tisuća puta napišu u komentare viralne hashtagove, osvijetlit će i drugi paviljon ovog doma...pa dobro, barem jedan balkon ovog paviljona.S obzirom da već vodimo pred Turcima i da su velike šanse da će Eiffel zbilja svijetliti u "našim" bojama, veselimo se vidjeti upaljene lampice i na ovom studentskom domu, tim više što su kolegama zadali lak zadatak: samo 10 tisuća komentara. Komentirati i lajkati možete OVDJE.

Svaka čast na ideji!

L.B./foto: Facebook


SD Stjepan Radić (Sava)#CROhashtagEuro 2016drugi paviljonKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se