Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

'Idući semestar idem na sva predavanja': Riješi KVIZ i saznaj koja si tipična studentska novogodišnja odluka

MojFaks | Laganini, 17.12.2018. 'Idući semestar idem na sva predavanja': Riješi KVIZ i saznaj koja si tipična studentska novogodišnja odluka

Bliži se vrijeme novogodišnjih odluka koje i studenti vole donositi, a još ih više vole prekršiti i zaboraviti ih za manje od tjedan dana. Neki će reći da se te odluke donose da bi nam bilo lakše pa obećavamo sebi da ćemo u sljedećoj godini biti bolja verzija sebe...što je uglavnom laž!

Donosili novogodišnje odluke ili ne, jedno je neizbježno: naslušat ćete ih se! Spomenute odluke uglavnom su sastavljene od laži i obmanjivanja samih sebe te uglavnom potraju mjesec dana, a čine da se osjećamo malo bolje, slično kao kada kažemo da ćemo s nečim krenuti od ponedjeljka...ili ne daj bože, od sutra!

Izvor: FreePik

I studenti donose novogodišnje odluke koje su uglavnom zasnovane na klišejima i tipičnim izjavama koje obećaju da će od sljedeće godine na vrijeme učiti, manje se prežderavati u menzi, češće ići na predavanja i sl. Kako biste se malo zabavili, za vas smo sastavili KVIZ koji će vam otkriti koja tipična studentska novogodišnja odluka predstavlja baš vas:...U blagdanskom ruhu: Riješi KVIZ i saznaj koji božićni film predstavlja tebe kao studenta...Ivana Petrić
foto: Pexels


kviznovogodišnje odlukeNova godinastudentske odlukeKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se