Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Ima li tko jači? Maturantica se prijavila na 115 fakulteta i upala na sve

MojFaks | Laganini, 30.04.2019.Ima li tko jači? Maturantica se prijavila na 115 fakulteta i upala na sve

Učenica iz New Orleansa Antoniette Love primljena je na čak 115 različitih koledža i sveučilišta diljem SAD-a za koje se prijavila. Budućoj studentici ponuđena je školarina u iznosu od nevjerojatnih 3 milijuna dolara.

Antoniette kaže kako su se njeni snovi ostvarili. "Svi sati učenja, pisanja i vježbanja isplatili su mi se na najbolji mogući način. Jedva čekam početak studija.", izjavila je i dodala kako bi jednog dana željela raditi kao učiteljica. Antoniette je osamnaestogodišnja učenica s prosjekom ocjena 3.5, a za medije je otkrila kako je prijave na sveučilišta počela slati već u rujnu. "Slala sam prijavu za prijavom sve dok se moj mali poštanski sandučić nije pretrpao brojnim potvrdnim pismima i ponudama za školarinu."

Izvor: Facebook@Antoniette Love/Daily Mail

Uspješna maturantica bit će prva studentica unutar svoje obitelji. Antoniette je rođena dok su njeni roditelji još bili tinejdžeri, a danas im pomaže brinuti se za četvero braće i sestara. Njena majka Yolanda uspjela je završiti srednju školu, ali je njen otac Anthony odustao od školovanja kako bi se posvetio obitelji. Antoniettin uspjeh potaknuo ih je da ponovno razmotre mogućnost nastavka obrazovanja.


...Prijavio se na 20 fakulteta i upao na sve! A ako to nije dosta – dobio i besplatnu školarinu...Yolanda Love otkriva kako su ona i Antoniettin otac Anthony postali roditelji u dobi od 15 i 17 godina i kako su od samog početka željeli sve najbolje za svoju najstariju kćer. "Toliko toga nam se izdogađalo u životu i ovo je jedan od onih pozitivnih trenutaka za našu obitelj i za naš grad. Nadamo se da ovaj slučaj pokazuje kakva sjajna djeca žive u New Orleansu", rekla je Antoniettina majka.


Izvor: Facebook@Antoniette Love/Daily Mail

Sean Wilson, ravnatelj srednje škole koju Antoniette pohađa, opisuje je kao radišnu učenicu koja je voljna svima pomoći. Antoniette se također istakla i kao članica Nacionalnog Beta kluba, Nacionalnog društva časti i Rho Kappa nacionalnog društva časti i društvenih studija.

Odluku o tome koji od 115 fakulteta izabrati Antoniette planira donijeti početkom svibnja.

Andrea Guša
foto: Pixabay


maturanticafakutetškolarinastudiranjeKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se