Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

'Bravo' majstori: Pogledajte zbog kojeg je detalja pod na medicini postao sprdnja FOTO

MojFaks | Laganini, 08.04.2019.'Bravo' majstori: Pogledajte zbog kojeg je detalja pod na medicini postao sprdnja FOTO

Fotografije u stilu 'you had one job' uvijek nasmiju pučanstvo, a jedna takva stiže s Medicinskog fakulteta u Beogradu. Kada vidite o čemu je riječ, jednostavno ćete morati reći 'bravo majstori!'...naravno, ironično!

Što učiniti kada pukne pločica na podu? Ono što će vam većina ljudi reći jest: zovi majstora! Tada očekujemo da će majstor dobro odraditi posao (u svakom slučaju bolje nego mi amateri) te da će nove pločice biti iste ili barem slične onima koje su postojeće.Eh...baš to se NIJE dogodilo na Medicinskom fakultetu u Beogradu. Naime, ondje je par novih pločica postavljeno na pod te one uopće nemaju veze s postojećim pločicama. Niti imaju isti oblik, niti boju, a realno, nema tu niti puno logike.Fotografiju novih pločica i poda s Anatomskog instituta s beogradske Medicine podijelila je studentica na Twitteru. Jasno, pločice su odmah postale predmet sprdnje...a kako i ne bi.

"Bravo", majstori!

...Neviđeno: Mislite da su protupožarne stube na vašem faksu koma? Nakon ovih fotki promijenit ćete mišljenje...


foto: Twitter@kamehamehaa_


pločicepodmedicinasprdnjaKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se