Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

'Imaš gumicu?': Ako niste znali, ovih 7 izjava možete reći i na faksu i tijekom seksa

MojFaks | Laganini, 04.03.2019.'Imaš gumicu?': Ako niste znali, ovih 7 izjava možete reći i na faksu i tijekom seksa

Pojmovi 'studiranje' i 'vođenje ljubavi' čine se naizgled nespojivima (osim ako ste ekshibicionisti koji bi rado probali 'hopa-cupa' na stolu predavaonice), ali ih je lako povezati. Kako? Izjavama koje mogu 'proći' i na faksu i u krevetu.

Što možete reći i na faksu i u krevetu tijekom "akcije"? Mislite da ne prolaze iste izjave? Eh, onda se gadno varate! Kako biste se malo zabavili i odmorili od pisanja silnih seminara, za vas smo pripremili nekoliko izjava koje komotno možete koristiti i na faksu za vrijeme seksa:

"Imaš gumicu?"


Izvor: FreePik@schantalao/e-trgovina.nn.hr

Pitanje svih pitanja tijekom pohađanja škole i faksa je "imaš žvaku?" i "imaš gumicu?". Upravo ovo posljednje može "pasti" i tijekom seksa jer je to vrlo bitno pitanje i prije "akcije". Tko nema "gumicu", odnosno, prezervativ tijekom seksa, taj se očito u životu voli kockati baš kao i studenti na faksu kad ne ponesu gumicu.

"Može to i bolje"
Ova izjava je omražena u oba scenarija: i na faksu, a bome i tijekom seksa. Kada govorimo o studiranju, tu izjavu uglavnom imaju profesori poslije ocjenjivanja seminarskog rada ili ispita, ali ponekad i studenti kada pokušavaju sami sebe motivirati da budu bolji. Nakon malo boljeg "mućkanja" glavom nameće se zaključak da je "može to i bolje" gore i bolnije čuti tijekom seksa (da ne govorimo kako tek boli nakon seksa!) nego na faksu.

"Ne zaboravi na stražnju stranu!"
Koliko vam se puta dogodilo da ste zaboravili okrenuti stranicu papira na kolokviju ili ispitu pa ste zato izgubili bodove i pali? Sretni su oni kojima se to nikada nije dogodilo, a oni siroti studenti koji su doživjeli "neokretanje" papira pamtit će tu frustraciju cijeli život. Međutim, ista izjava se može koristiti i u seksu. Mislimo da ne moramo puno objašnjavati... he he!

"Izgledalo je lakše u teoriji"
Teorija i praksa uglavnom ne idu ruku pod ruku pa tako studenti kada krenu s vježbama, uđu u labose te krenu s radom na raznim projektima i praksama, vide da teoretsko znanje ponekad ne koristi previše u praksi. Je li isto sa seksom? Vjerojatno ste provjerili sami, a mnogi nakon godina teorije (uglavnom sastavljene od video materijala s Pornhuba i druženja s "Desankom Šakić") ostanu malo zbunjeni kada dođe do "praktičnog rada". I zato se ova izjava može upotrijebiti u oba slučaja.

"Još malo pa sam gotov/a"
Bilo da je riječ o rješavanju ispita, kolokvija ili o sjedenju na predavanju, izjava "još malo pa sam gotov/a" se gotovo uvijek može upotrijebiti na faksu. No, što je sa seksom? I u hopa-cupa situacijama ljudi (nadajmo se često) govore da su, eto, još malo pa gotovi. Tko ne zna što to znači neka si upali gore spomenuti PornHub!

"Već gotovo?"
Studenti uglavnom jedva čekaju da završe sa slušanjem predavanja pa odu u obližnji birc na pivo s društvom ili u menzu. Zato ponekad ostanu iznenađeni činjenicom da je profesor svoje dugačko i dosadno predavanja baš danas odlučio skratiti pa se međusobno vrlo pozitivno iznenađeni ispituju "što, već gotovo?". I da, to će ih usrećiti, ALI tijekom seksa pitanje "već gotovo?" neće baš dobro kotirati.

"Nek se svršilo!"
Reklo bi se da je "sve dobro što se dobro svrši" i to uopće nije laž! S tim se slažu svi koji su primili svoju diplomu i završili akademsku karijeru jer su oni svoje visoko obrazovanje svršili pa taj dio života za njih završava. Kada je tema seks, tada je ova izjava i više nego pozitivna, zar ne?

...Spustite rolete, podmažite krevete, pojačajte mjuzu: Domaći studenti ispričali kako se diskretno seksati u studentskom domu...Ivana Petrić
foto: Shutterstock/FreePik@nikitabuida


seksfakultetizjavetijekom seksaKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se