Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Imaš volje, ali ne znaš kako? Riješi KVIZ i saznaj koji je stil učenja idealan baš za tebe

MojFaks | Laganini, 06.11.2018.Imaš volje, ali ne znaš kako? Riješi KVIZ i saznaj koji je stil učenja idealan baš za tebe

Postoji više stilova učenja pa je vrlo važno znati kakvi smo mi sami tip osobe. Zašto? Zato što različiti tipovi osoba, a samim time i studenata, prakticiraju drukčiji stil učenja te bi se njega trebali držati ako žele biti uspješni u rješavanju ispita. S naglaskom da ne uče noć ili dan prije ispita/kolokvija.

O stilovima učenja saznali smo nekada davno tijekom srednje škole, ali smo ih zanemarili jer se vodimo vlastitim navikama učenja. Tako mnogi studenti šarenim markerima podcrtavaju gradivo i misle da će ga tako lakše zapamtiti. Ono što studenti ne znaju jest činjenica da takvim, vizualnim stilom učenja, ne nauče svi jednako.

...Sjedneš, otvoriš knjigu, ali i dalje nešto ne štima? Riješi KVIZ i saznaj koje je mjesto za učenje idealno za tebe...Osoba koja bolje pamti slušajući ono što profesor govori, neće se dobro snaći u primjerice, stilu učenja koji je u pokretu. Više vam nije jasno o čemu govorimo i malo ste zbunjeni? Nema frke!

Izvor: Unsplash

Sada možete doznati koje je učenje najbolje za vas i to tako da riješite KVIZ i otkrijete koji vam stil učenja najbolje odgovara:Ivana Petrić
foto: Unsplash


kvizstilovi učenjaučenjeKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se