Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

'Ista Megan Fox': Najvatrenija i najljepša navijačica Hrvatske je studentica iz Koprivnice

MojFaks | Laganini, 12.07.2018.'Ista Megan Fox': Najvatrenija i najljepša navijačica Hrvatske je studentica iz Koprivnice

S početkom Svjetskog prvenstva u Rusiji počela su i 'prešutna' natjecanja u ljepoti navijačica. Djevojke u haljinicama kockastog uzorka preplavile su ruske tribine pa i hrvatske ulice. I dok je 'titulu' najvatrenije i najljepše navijačice dosad nosila mlada Ivana Knoll, sada joj studentica iz Koprivnice 'diše za vratom'.

Navijačka fotka studentice pete godine zagrebačke Akademije likovnih umjetnosti zapalila je društvene mreže. Zbog toga je studentica iz Koprivnice, Deniss Grgić, postala totalni hit te ju brojni mediji, kao i podravski.hr, proglašavaju najljepšom navijačicom. Osim što studira, Deniss je i zaštitno lice brojnih kampanja u zemlji, a na Instagramu je prati oko 25 tisuća ljudi.

Mediji tvrde da je Deniss s trona "najvatrenije navijačice" maknula Ivanu Knoll... izvor: Instagram@deniss_jo_dena

Studentica je livanjskih korijena, poput našeg izbornika Zlatka Dalića. Deniss je spremno pozirala na stijeni u jednoj morskoj uvali na otoku Pašmanu, s krunom vezenom od cvijeća i s pet štitova koji čine grb hrvatske zastave. Mjesta je, naravno, bilo i za nezaobilaznu hrvatsku zastavu, piše podravski.hr.

💌 @gossip.fashion.zagreb 💝

A post shared by DENISS ɢʀɢɪć 🐞 (@deniss_jo_dena) on"Sretna sam i ponosna na pobjede naših vatrenih, a osobito sada jer se uspjeh veže i uz Livno odakle sam porijeklom. Izradila sam krunu za koju sam imala ideju već ranije, a pobjede naše reprezentacije inspirirale su me da je sada i izradim", rekla je Deniss prije tekme s Engleskom.


...Repka zaslužna za navalu mladih koji upisuju faks: 'Što dalje na prvenstvu, to nama više studenata'...Mnogi Deniss uspoređuju sa zanosnom američkom glumicom Megan Fox. Fotke ove studentice možete škicnuti na njenom Instagram profilu.

Ivana Petrić
izvor: podravski.hr
foto: Instagram@deniss_jo_dena


navijačicastudentica navijačicanogometnavijanjeSvjetsko prvenstvoKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se