Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Iz tabloida u akademske vode: Netko je na zagrebačkom fakultetu napisao diplomski na temu Jelene Karleuše

MojFaks | Laganini, 27.02.2019.Iz tabloida u akademske vode: Netko je na zagrebačkom fakultetu napisao diplomski na temu Jelene Karleuše

Tema diplomskog rada studentima može zadati velike glavobolje jer treba biti originalna, ranije neobrađena te treba biti takva da i samog studenta interesira. Neki studenti razmišljaju 'van kutije' pa se uhvate tema koje mnogima ne bi pali napamet baš kao student ili studentica s Fakulteta političkih znanosti u Zagrebu. Ta osoba je pisala diplomski na temu seks skandala srpske folk zvijezde Jelene Karleuše.

Jelena Karleuša na Instagram Storyju podijelila je fotografiju naslovnice diplomskog rada jednog studenta na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu, a tema rada upravo je njezin skandal koji je posljednjih tjedana bio glavna tema regionalnih tabloida, piše Index.Diplomski rad nosi naslov: "Celebrity diplomacija na prostoru bivše Jugoslavije: slučaj Jelene Karleuše", a dotični student piše ga u sklopu kolegija Cyberpolitika. Jelenu je oduševilo to što je njezina situacija poslužila nekome u dobre svrhe, zbog čega je to podijelila sa svojim mnogobrojnim obožavateljima na Instagramu, prenosi Index.

Obrana ovog rada je bila sigurna zanimljiva... izvor: Index

Ovo nije prvi put da se njezino ime provlači kroz obrazovne institucije. Prema pisanju Kurira, prije sedam godina među pitanjima na testu opće kulture provedenom na brojnim fakultetima, našlo se i pitanje o imenu Jeleninog hita, a pitalo je koje biblijske gradove spominje u svom naslovu.

...Majin diplomski rad postao predmetom sprdnje na društvenim mrežama...


Nakon ove teme diplomskog rada neće biti čudno očekivati buduće radove sa sličnim temama – od "rušenja interneta" stražnjice Kim Kardashian pa do spotova Lidije Bačić.

autor: MojFaks
izvor: Index
foto: Index/Instagram@karleusastar


diplomski radJelena KarleušatemaKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se