Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Na ovom sveučilištu studenti besplatno plivaju: Prijavi se jer broj mjesta je ograničen

MojFaks | Laganini, 07.10.2019.Na ovom sveučilištu studenti besplatno plivaju: Prijavi se jer broj mjesta je ograničen

Studenti koji su u novu akademsku godinu odlučili uplivati zdravijim stilom života imaju super priliku ako studiraju u Osijeku. Projekt Rekreativno plivanje u Osijeku namijenjen je svim studentima Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera.

Prednosti plivanja su mnogobrojne, a nakon dugog sjedenja na neudobnim stolicama i štrebanja, kralježnica će ti zasigurno biti zahvalna na sat vremena plivanja.

Kako je objavljeno na Facebook stranici Studentski servis Osijek - Studentski centar u Osijeku, studenti će imati priliku uz rekreativnu plivačku ekipu i profesionalni tim vježbati i zabaviti se. Plivanje je idealna prilika za sve one koji žele poboljšati ili održati tjelesnu kondiciju i zdravlje

Termini održavanja treninga su ponedjeljak, četvrtak i petak od 16 do 17 sati, na Gradskim bazenima u Osijeku. Prvi trening održava se u četvrtak 10.10, a sudjelovanje u projektu je potpuno besplatno za sve zainteresirane studente.

Organizatori napominju da je broj osoba za sudjelovanje ograničen, te da se potrebno prijaviti putem sljedeće prijavnice.

A.Z.
foto: Unsplash


Rekreativno plivanje u OsijekustudentiSveučilišta Josipa Jurja StrossmayerabesplatnoKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se