Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Kada 'Djedica' urani: Ova općina daje božićnice svim studentima – i redovnima i izvanrednima

MojFaks | Laganini, 04.12.2018.Kada 'Djedica' urani: Ova općina daje božićnice svim studentima – i redovnima i izvanrednima

Iz Varaždinske županije dolaze dobre vijesti za studente koji žive na području Općine Veliki Bukovec. Zašto? Zato što će i redovni i izvanredni studenti s prebivalištem u Velikom Bukovcu dobiti božićnicu u iznosu od tisuću kuna!

Općinsko vijeće Općine Veliki Bukovec na svojoj je 15. sjednici donijelo odluku o dodjeli jednokratne novčane pomoći studentima s područja Općine Veliki Bukovec, piše na službenoj internetskoj stranici Velikog Bukovca.

Veliki Bukovec pokazuje da brine o studentima... izvor: velikibukovec.hr

Pravo na jednokratnu novčanu pomoć ostvarit će redovni i izvanredni studenti koji nisu zaposleni, upisani u 2018./2019. akademsku godinu, pod uvjetom, naravno, da im je prebivalište na područje Općine Veliki Bukovec. Također, studenti koji se prijave za "božićnicu" ne smiju imati navršenih 27 godina te njihovi roditelji/staratelji ne smiju imati nepodmirenih novčanih obveza prema Općini.

Prijava se mora podnijeti u pismenom obliku Općini Bukovec i to isključivo do 10. prosinca , a obrazac se može podići u samoj Općini ili na internetskoj stranici Općine. Uz prijavu treba priložiti obostranu presliku osobne iskaznice, potvrdu o upisu na studij u tekućoj akademskoj godini te potvrdu o nezaposlenosti što vrijedi samo za izvanredne studente.


Izvor: FreePik@rawpixel.com

O mjestu i vremenu dodjele novčane naknade studenti će biti obaviješteni preko oglasne ploče Općine ili na webu. Više o natječaju pronađite na linku, a samu obavijest za studente ovdje. Iznos jednokratne novčane potpore jest 1 000 kuna.

Ivana Petrić
foto: MojPosao/Pexels


božićnicanovčana potporaVeliki BukovecstudentiKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se