Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

KVIZ za ispraćaj ljetnih rokova: Saznaj hoćeš li sljedeći ispit riješiti k'o od šale ili pasti k'o kruška

MojFaks | Laganini, 03.07.2018.KVIZ za ispraćaj ljetnih rokova: Saznaj hoćeš li sljedeći ispit riješiti k'o od šale ili pasti k'o kruška

Mnogi studenti su to jedva čekali i nije bilo uzalud jer kraj ispitne sezone se polako približava. Sada bi valjalo još malo stisnuti zube, zagrijati stolicu i položiti koliko god je ispita moguće kako bi rujan bio manje stresan. No, kao što znamo, ponekad se studenti nakon rokova osjećaju kao da su prošli bitku te zaista nije lako izdržati s učenjem do kraja.

Dok u glavi vrtite pitanja s prošlih ispitnih rokova i predviđate koja bi od njih u sljedeći ispit profesor mogao ponovno staviti, trebali biste se malo i opustiti. Zašto? Zato što, premda su rokovi i sad je gusto i najgušće, bolje pamtimo i usvajamo nakon male pauze.

...Najteži KVIZ dosad: Riješite 'biste li radije' pitanja o ISPITIMA i odmorite mozak od skripte...Ima li bolje pauze od kviza koji predviđa hoćete li "roknuti" sljedeći ispit, jedva ga proći ili pak briljirati? Trenutno vjerojatno nema pa smo za vas pripremili upravo jedan takav kviz te vam usput zaželjeli puno sreće na sljedećem ispitu!

Krenimo u rješavanje...


Ivana Petrić
foto: Shutterstock


kvizispitispitni rokovipasti ispitpoložiti ispitKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se