Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Ima talent, ali ne i instrumente: Tri studentice skupljaju novac za mladog Martina – buduću zvijezdu 'Supertalenta'

MojFaks | Laganini, 13.11.2017.Ima talent, ali ne i instrumente: Tri studentice skupljaju novac za mladog Martina – buduću zvijezdu 'Supertalenta'

Mladi Martin Kutnar nedavno je nastupio u showu 'Supertalent' u kojemu je pokazao svoj glazbeni talent. Mladić je otkrio da nema vlastite instrumente nego vježba na posuđenima što je dirnulo tri studentice iz Gospića koje su pokrenule akciju skupljanja novca kako bi Martin konačno imao svoja glazbala.

Alumni klub i Studentski zbor Veleučilišta "Nikola Tesla" u Gospiću točnije tri djevojke – Marija Ružić, Viktorija Radošević i Martina Starčević pokrenule su humanitarnu akciju pomoći mladom Martinu Kutnaru koji je pokazao izniman talent u emisiji Supertalent, ali i otkrio da svakodnevno vježba na instrumentima koje posuđuje, piše likaclub.eu.

...Kako je sakupljač boca ganuo dvije studentice: humanitarna akcija za Juraja...


...Studentica medicine bori se za Wendy: Spasila psića deformiranih nogu od sigurne smrti...


Gledajući Supertalent cure su uvidjele potrebe Martina te su ga odlučile nagraditi za znanje i talent koji posjeduje. Iako je Maja Šuput Martinu ponudila da će mu s kolegama iz žirija kupiti instrumente Martin je rekao djevojkama da su cijene instrumenata poprilično visoke, pa su se djevojke odlučile priključiti jer svaka kuna je korak više do željenog instrumenta.Martin je bio oduševljen njihovim prijedlogom, a studentice su odlučile pokrenuti sve koje mogu da premda i simboličnom donacijom doprinesu ispunjenju Martinovog sna, prenosi likaclub.eu. Ovim putem djevojke pozivaju i one koji eventualno imaju instrumente - violončelo ili harmoniku - koje žele pokloniti Martinu da se jave i poručuju svima da pomognu ovom mladiću koji svojim primjerom pokazuje da uz volju i upornost ništa nije nemoguće. Kako i dosadašnjim akcijama, tako i sada djevojke zaključuju akciju citatom: "Svaka kuna vrijedi samo ako se dijeli".

Oni koji se žele pridružiti ovoj akciji mogu uplatiti novac na Martinov broj žiro računa: HR8423400093111791212 (opis plaćanja- DAR)

Više o ovoj akciji možete saznati na linku.

Ivana Petrić
izvor: likaclub.eu
foto: YouTube


Gospićprikupljanje novcainstrumentisviranjeKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se