Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

KVIZ: Saznaj koju ćeš ocjenu dobiti na sljedećem ispitu

MojFaks | Laganini, 31.03.2017.KVIZ: Saznaj koju ćeš ocjenu dobiti na sljedećem ispitu

Nitko ne može predvidjeti budućnost, ali s popriličnom sigurnošću možemo predvidjeti uspjeh na ispitu prema nekim radnim i životnim navikama koje prakticirate u predispitnom periodu i periodu tijekom ispitnih rokova. Koja će ocjena sljedeća ukrasiti tvoj indeks?!

Paničariš, ljenčariš ili uopće ne razmišljaš o rokovima jer kolokviraš tjednima ranije pa te se ispitni rokovi skoro uopće pa ne tiču?

Svatko ima svoj stil, tempo i način polaganja ispita: dok neki iskušavaju božicu Fortunu pa na ispite idu "kud puklo da puklo" čak i ako nisu prolistali ni onu najtanju skriptu, drugi studiozno uče tjednima, označavaju markerima u boji i rade dvije-tri skripte po ispitu.

Tvoje organizacijske sposobnosti, metode učenja i radne navike su poprilično dobar (iako ne savršen) pokazatelj tvog uspjeha na ispitima, zato se zabavi i otkrij kako ćeš proći na sljedećem ispitu!

foto: njuskalo.hr

>>> RIJEŠI I OSTALE KVIZOVE<<<

..KVIZ: 'Biste li radije' pitanja koja ćete riješiti teže od vašeg najgoreg ispita...


...KVIZ: Zašto te hejtaju kolege s faksa?...


...KVIZ: Saznaj koja si hrana iz menze...
kvizocjeneispitizabavaKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se