Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

KVIZ u blagdanskom izdanju: Biste li radije klopali sarmu bez debljanja ili prošli najteži ispit isprve?

MojFaks | Laganini, 27.12.2018.KVIZ u blagdanskom izdanju: Biste li radije klopali sarmu bez debljanja ili prošli najteži ispit isprve?

Božić je iza nas, ali blagdansko raspoloženje još uvijek traje. I dalje jedemo francusku salatu, linzeri, pijemo kuhano vino i odgovaramo na pitanja rodbine koju zašto još nismo položili onaj teški ispit.

Za vrijeme blagdana se uglavnom volimo odmarati, jesti i družiti se. Ono što nikako ne volimo raditi povezano je naravno s akademskim obavezama. Mnogi studenti bi preko "praznika" trebali napisati hrpu seminarskih radova i već krenuti s pribavljanjem literature za pripremu ispita, ali kao što znamo, lakše je gledati "Sam u kući 2" po stoti put i papati kolače.


...U blagdanskom ruhu: Riješi KVIZ i saznaj koji božićni film predstavlja tebe kao studenta...Kako vam se mozak ne bi skroz ulijenio, pripremili smo "Biste li radije" KVIZ u blagdanskom ruhu:


Ivana Petrić
foto: FreePik@prostooleh


kvizbiste li radijeblagdansko izdanjeblagdaniBožićKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se