Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Lijenost ti je jača strana? Riješi KVIZ i saznaj koji izgovor za ne učenje predstavlja upravo tebe

MojFaks | Laganini, 03.10.2018.Lijenost ti je jača strana? Riješi KVIZ i saznaj koji izgovor za ne učenje predstavlja upravo tebe

Onaj tko kaže da baš nikada nije lijen taj laže, a studente nažalost često sustigne lijenost za vrijeme studija. No, neki stalno imaju izgovor zašto nisu učili pa ih već kolege znaju baš po tim izlikama.

Za vrijeme studija, izgovori nas prate kao u stopu, osobito ako nismo baš žustri u sjedanju za knjigu. Svim studentima se uglavnom ne da učiti i izvršavati svoje akademske obaveze, a kako bi se reklo – što se mora to je onda i najteže! Ipak, studenti se na kraju nekako natjeraju i motiviraju za "grijanje stolice".

...'Zašto nisi završio faks?': Riješi KVIZ i saznaj koji izgovor 'vječnih studenata' opisuje tvoju osobnost...Ponekad to ipak ne ide i potrebno je malo duže pa se zato često pretvorimo u vlastite izlike zašto ne učimo. Kako ne biste morali tražiti razlog za ne učenje, za vas smo pripremili kviz pa kada ga riješite saznat ćete koji izgovor za ne učenje predstavlja upravo vas:Ivana Petrić
foto: Unsplash


kvizizgovor za učenjene učenjelijenostKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se