Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Ljubavna priča na promociji u Zagrebu: Vezu okrunili brakom, bebom i diplomama

MojFaks | Laganini, 21.02.2017.Ljubavna priča na promociji u Zagrebu: Vezu okrunili brakom, bebom i diplomama

Svakom mladom čovjeku stjecanje diplome ujedno je i vrhunac dotadašnjeg života. Ovaj par svoj je vrhunac života obilježio još nekim velikim životnim postignućima.

Prošlog petka, 17. veljače, na Fakultetu političkih znanosti upriličena je svečana promocija magistara novinarstva. Uz mnoštvo veselih i razdraganih lica koji su dali izjave za ekipu Televizije Student našli su se mladi Kristian Došen koji već radi na HRT-u, kći glumice Mije Begović, Maja Lena Lopatny, ali i jedan sasvim poseban, nesvakidašnji par diplomaca koji je na dodjelu diploma stigao s malenom bebom.

"Da ljubav i studiranje idu zajedno, možemo dokazati na današnjoj promociji, gdje smo izašli u susret jednom studentskome ljubavnome paru, koji je ozakonio svoju vezu, ali mlada nije htjela promijeniti svoje prezime. Zato smo mi njima omogućili da zajedno budu u ovoj grupi i nadam se da ćete to svi toplo pozdraviti", najavila je ovaj par dekanica FPZG-a Lidija Kos Stanišić.

Njihova je priča doista posebna: Tibor Marochini i Tea Skelin upoznali su se na maturalcu u srednjoj školi, čitavo vrijeme studiranja bili su u romantičnoj vezi, a onda su tu vezu odlučili ozakoniti brakom, ali i okruniti prinovom.

Više o ovom paru pogledajte u videu.L.B./izvor: Facebook@Televizija Student
foto: screenshot@Televizija Student


promocijaFakultet političkih znanostimagistri novinarstvaLidija Kos StanišićbrakdijeteTibor MarochiniTea SkelinKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se