Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Što piše u wc-u, ostaje u wc-u: Škicnite natpise koji krase toalete na popularnom zagrebačkom faksu - FOTO

MojFaks | Laganini, 16.07.2018.Što piše u wc-u, ostaje u wc-u: Škicnite natpise koji krase toalete na popularnom zagrebačkom faksu - FOTO

Tamo 'gdje i car ide pješke', odnosno, wc, jedno je od 'posjećenijih' mjesta na svim fakultetima. Ne treba puno objašnjavati zašto je to tako, a svaki student koji je ušao u toalet na bilo kojem fakultetu mogao je vidjeti flomićima ispisana vrata ili zidove. Bilo tko tko je to pročitao zamijetio je ondje hrpu izmiješanih 'mudrosti' s totalnim glupostima. Tako je i na Filozofskom u Zagrebu.

Ono što studenti napišu u wc-u ostaje u wc-u? Možda, ali ne i na Filozofskom fakultetu u Zagrebu! Naime, poruke, "mudrolije" i ostali natpisi sa zidova toaleta na Filozofskom završili su na Instagramu i to na profilu koji je namijenjen upravo za črčkarije iz wc-a.

...Kad ti predaje legenda: Profesorica s Filozofskog nasmijala studente porukom na kabinetu...Spomenuti Instagram profil zove se vrlo jednostavno: ffzgwc i ondje se može naći zaista svašta – ljubavnih poruka preko parola, pjesama splitskog repera Kida Rađe pa do poruka koje jednostavno tjeraju na smijeh. "Meni se fakat više ne da" ili "Živi bili pa umrijeli" samo su neki od natpisa iz wc-a, a ako bacite oko na ovaj Instagram profil sigurno nećete zažaliti.

Netko je u "problemima", a netko se nadovezuje poznatim Dubiozinim stihom...

Šala i pošalica definitivno ne nedostaje u wc-u Filozofskog...

Svaka osoba bi UMRJELA od smijeha kad bi ovo pročitala

Netko voli Kid Rađu i njegovu "Fjaku"...

Na greškama se uči! ... izvor: Instagram@ffzgwc

On vjerojatno više neće postojati kada se zidovi toaleta jednog dana okreče pa zato požurite s čitanjem i slanjem mudrolija iz wc-a!

Ivana Petrić
foto: instagram@ffzgwc


Filozofski fakultetwctoaletnatpisiporuke u wc-uFilozofski fakultet ZagrebKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se