Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Navijačica Hajduka: Tko je studentica računarstva koja je zaludjela domaće nogometne fanove?

MojFaks | Laganini, 06.12.2018. Navijačica Hajduka: Tko je studentica računarstva koja je zaludjela domaće nogometne fanove?

Matea Bešlić, studentica Fakulteta elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje u Splitu, nova je predsjednica Ženskog nogometnog kluba Marjan. Zbog toga ju zovu 'nasljednicom Mirte Šurjak' pa je ova svestrana studentica doslovno zaludjela domaće ljubitelje nogometa.

Matea Bešlić je studentica računarstva na Fakultet elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje te je bivša predsjednica Savjeta mladih grada Splita. Uz obaveze na fakultetu uspješno kombinira i volontiranje, a novom funkcijom će se ponovno više posvetiti svojoj velikoj ljubavi – nogometu, piše 24sata. Zbog njene nove funkcije, ovu 24-godišnjakinju često ju uspoređuju s popularnom Mirtom Šurjak."Obožavala sam nogomet, najčešće bi igrala napad, a kasnije su me prebacili u obranu. Nažalost, imam problema s koljenima tako da sam morala odustati od nogometne karijere.", kazala je prije mjesec dana u intervjuu za Dalmatinski portal.


...Petkom u štiklama, subotom u kopačkama: Gabrijela je studentica koja ruši sve predrasude...Matea je u intervjuu rekla da za nju nema ograničenja jer "ne dijeli stvari na muške i ženske", a i često je kroz život čula da "žene nisu za to" kada je riječ o odabiru fakulteta, igranja igrica te igranju nogometa za fakultetsku ekipu. Tako je bilo i ovoga puta. Za talentiranu i ambicioznu Mateu, čini se, ne postoje granice, a sada je vrijeme za dokazivanje na mjestu predsjednice "marjanki" koje i nisu baš uspješne ove sezone. Nalaze se na osmom mjestu sa samo pet osvojenih bodova u osam utakmica, piše 24sata.

View this post on Instagram

💙❤️

A post shared by Matea Bešlić (@mb_matea) onSrpski mediji FESB-ovu studenticu već nazivaju "nogometnom muzom" te ne štede na komplimentima.

MojFaks
izvor: 24sata/Dalmatinski portal
foto: Instagram@mb_matea


Matea BešlićstudenticaHajduknogometKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se