Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Ne grije te ljubav? Nema frke! Riješi KVIZ i saznaj gdje ćeš upoznati srodnu dušu za vrijeme studija

MojFaks | Laganini, 19.11.2018.Ne grije te ljubav? Nema frke! Riješi KVIZ i saznaj gdje ćeš upoznati srodnu dušu za vrijeme studija

Ako ste mislili da studiranje treba obilježiti samo učenje i obaranje svjetskog rekorda u ispijanju alkohola, prevarili ste se! To je vrijeme kada mnogi upoznaju svoje srodne duše (ili barem to na početku misle), a budući da je bolje na ljubav naići prije, nego kasnije, dobro je znati gdje savršenu osobu za sebe možemo sresti.

Fakultetske obaveze nekim studentima donesu toliko nervoze i okupacije da totalno zanemare svoj ljubavni život. No, to nije ništa strašno jer ipak studenti su još mladi (ne vrijedi za "vječne" studente) i imaju puno još iskustava za proživjeti pa im upoznavanje idealne osobe ne bi niti trebalo biti na listi prioriteta.

Pustite malo mozak na pašu, ali i prestanite se opterećivati apstinencijom jer smo za vas pripremili zabavni KVIZ kako biste saznali gdje ćete upoznati svoju srodnu dušu za vrijeme faksa:


Ivana Petrić
foto: FreePik


kvizsrodna dušastudiranjefaksKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se