Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

'Ne može me razmaziti': Studentica se požalila na stranici faksa da joj dečko premalo zarađuje

MojFaks | Laganini, 12.03.2019.'Ne može me razmaziti': Studentica se požalila na stranici faksa da joj dečko premalo zarađuje

Studenti se ponekad znaju anonimno na stranicama svog faksa požaliti na određene stvari u vezi studiranja, profesora ili kolega. Na Facebook stranici jednog sveučilišta osvanulo je prilično neobično 'kukanje' jedne studentice čiji je glavni problem manjak love na računu njenog dečka.

Biste li ikada anonimno na Facebook stranicu svog fakulteta napisali da vaš partner premalo zarađuje i da vas zato ne može razmaziti? Ako vam ovaj scenarij zvuči nevjerojatno – razmislite još jednom!

Naime, jedna je studentica Sveučilišta Kalifornija Berkeley poslala svoje "priznanje" na Facebook stranicu spomenutog sveučilišta koja se i zove "Priznanja sa Sveučilišta Berkeley". Premda je djevojka vjerojatno mislila da će drugi kolege suosjećati s njom, njena priča je očekivano izazvala buru negativnih reakcija drugih kolega. Zapravo, skroz su ju popljuvali. Studentica smatra velikim problemom činjenicu što (po njenim shvaćanjima) njen dečko ne zarađuje dovoljno pa ju zato ne može razmaziti. No, to nije sve jer njegova obitelj sve skupa ima manje love nego njena familija. Baš za zamjeriti, je li tako? Naravno, ironični smo."Moje financijsko stanje nije isto kao stanje mog dečka i to mi polako počinje smetati. Moja obitelj zarađuje troduplo više od njegove obitelji, a moja mama je na šest puta jačoj poziciji nego što je njegov tata koji radi u istoj firmi. Moja obitelj ima sedam nekretnina, njegova samo tri. I sama radim i zarađujem pa mu mogu kupiti i malo 'skuplje' poklone dok je on meni primjerice za Valentinovo kupio poklon za samo 30 dolara i još uvijek sam ljuta zbog toga (čekao je da bude sniženje pa mi kupio dar i nisam ga dobila na vrijeme).", napisala je studentica.

...Sluškinja, batler, kuhar: Razmažena studentica unajmila 12 osoba da ju tetoše tijekom studija...Dalje je pisala je dečko dobar, ali da nema dovoljno novca da ju razmazi. K tome, djevojka želi imati nešto čime će se moći praviti važna. Očekivano, kolege su djevojku u komentarima skroz popljuvali pa su mnogi ironično i pisali da bi dečka trebala odmah ostaviti i da joj nije potreban tako siromašan momak u životu.Na kraju, administrator stranice je kasnije u objavi dodao dio da je i sam nasamaren i da je ovo neka priča koja na copy/paste način kruži internetom i da se kolege ne uzrujavaju. Ipak ne postoji toliko razmažena djevojka. Ili ipak postoji? Kako god bilo, zanimljivo je vidjeti kakve sve prioritete studenti (i ljudi općenito) mogu imati u životu. Dok se vi brinete o tome hoćete li s dečkom moći podijeliti ručak u menzi, drugi se brinu zašto im dečko nije poklonio dijamantni prsten i ranč s konjima.

MojFaks
foto: Unsplash


studenticapožalila serazmaženadečkoKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se