Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Donio pisaću mašinu u čitaonicu fakulteta pa krenuo tipkati: Evo kako su reagirali kolege studenti – VIDEO

MojFaks | Laganini, 29.03.2018.Donio pisaću mašinu u čitaonicu fakulteta pa krenuo tipkati: Evo kako su reagirali kolege studenti – VIDEO

Kao što svi znamo u čitaonicama knjižnica vrijedi pravilo tišine, a onoga tko glasno govori ili stalno stvara buku, bez suzdržavanja će opomenuti drugi kolege ili knjižničar. Čini se da je to s uma smetnuo student prava iz Beograda koji je na stol u čitaonici izvadio pisaću mašinu pa počeo glasno tipkati dok su ga drugi studenti u čudu promatrali.

Čitatelji Telegrafa poslali su tom portalu snimku na kojoj student u Beogradu "lupa" po tipkama pisaće mašine i to baš tamo gdje uvijek treba biti tišina – u čitaonici Pravnog fakulteta. Iako su se na početku pitali tko je student i zašto je to napravio, ubrzo su i saznali.

...Urnebesni video: Huligani iz gimnazije pokazali razlike između srednjoškolaca i 'fakultetlija'...


...Gejmaju, šminkaju se, daju savjete: Upoznajte domaće studente YouTubere...


Riječ je o 21-godišnjem Milošu Kostiću s Pravnog fakulteta u Beogradu koji se inače bavi snimanjem zabavnih YouTube videa i smicalica pa je htio vidjeti kako će drugi studenti reagirati kada krene s "nabijanjem" po mašini usred tišine čitaonice. Miloš živi u Beogradu već sedam godina, kako sam kaže, po studentskim i srednjoškolskim domovima. Za Telegraf je ispričao svoju zanimljivu priču. U srpsku metropolu došao je zbog srednje škole, a onda ostao zbog fakulteta.


Miloševo tipkanje po mašini u čitaonici samo je dio videa u kojem to isto radi na različitim javnim mjestima

"Trenutno sam na trećoj godini Fakulteta organizacijskih znanosti u Beogradu. Tijekom srednje škole zavolio sam snimke koji imaju veze s nekom socijalnom interakcijom. Vidio sam da kod nas toga skoro uopće nema, a to što ima je bilo jako loše i uvijek sam govorio da bih ja to mogao bolje od njih. Od nakupljenog studentskog kredita kupio sam kameru i bubicu te krenuo sa snimanjem. Počelo je manje-više neprimjetno, ali kasnije se počeo sve veći broj ljudi okupljati oko mojih videa i širiti tu energiju sa mnom", ispričao je student Telegrafu.


Miloš voli videe sa socijalnom interakcijom... izvor: Instagram@miloskostic96

Milošev YouTube kanal zove se Kimi's Life te ima nešto više od 47 000 pretplatitelja, a njegove smiješne videe koje radi u timu s još nekoliko prijatelja možete škicnuti na spomenutom kanalu. Video koji su poslali čitatelji možete pogledati ovdje.

Ivana Petrić
izvor: Telegraf.rs
foto: screenshot Telegraf video/Pixabay/Pixlr


pisaća mašinačitaonicavideostudentstudent iz BeogradaknjižnicaKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se