Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Niste se dugo zacrvenjeli? Nema beda! Riješite 'Biste li radije' KVIZ o neugodnim situacijama s faksa

MojFaks | Laganini, 12.09.2018.Niste se dugo zacrvenjeli? Nema beda! Riješite 'Biste li radije' KVIZ o neugodnim situacijama s faksa

Nažalost, 'blamiranje' nije ostalo u prošlosti srednje škole nego se lako možete dogoditi i na fakultetu. Neugodne situacije tijekom studija nisu ništa novo (to barem zna svaki student), a ponekad ih je baš teško izbjeći.

Iako je polaganje ispita dovoljno neugodna situacija u rujnu, tijekom semestra postoje brojne prilike za uvaljivanje u neprilike, odnosno nezgodne situacije na fakultetu. Neke se mogu izbjeći, neke ne, ali nakon nekoliko godina će se studenti toga sjećati s osmijehom zato što su ti "neugodnjaci" ostali u prošlosti.

...KVIZ, a teži od ispita: 'Biste li radije' pitanja o MENZI koja će vas dovesti do ludila...Kako bi malo odmorili mozak od učenja i prisjetili se neugodnih situacija koje se mogu dogoditi, za vas smo pripremili težak "Biste li radije" kviz upravo na tu temu:


Ivana Petrić
foto: Shutterstock/Pixlr


kvizbiste li radijeneugodnjacineugodne situacijeKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se