Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Nisu tamo zbog dejta: Studenti ovog sveučilišta sada mogu naći svoj fakultet na Tinderu

MojFaks | Laganini, 10.08.2018.Nisu tamo zbog dejta: Studenti ovog sveučilišta sada mogu naći svoj fakultet na Tinderu

Kada odlučimo napraviti profil na nekoj dejting aplikaciji tada očekujemo da ćemo ondje možda vidjeti nekoga koga poznajemo, ali ne i fakultet koji pohađamo. No, i to je moguće jer studenti jednog sveučilišta sada imaju mogućnost 'svajpnuti' svoje sveučilište na Tinderu.

Sveučilište Utah u SAD-u, napravilo je vlastiti Tinder profil. Ako ste mislili da se sveučilište pojavilo na dejting aplikaciji zbog dejta prevarili ste se jer njihova namjera je zaista plemenita. Osoblje sveučilišta napravilo je ondje profil kako bi lakše došli do svojih studenata i pomogli im ako su za vrijeme studija iskusili bilo koju vrstu seksualnog nasilja i nasilja općenito.

...Noćna mora svih profesora: Popularna dejting aplikacija uvela promjenu - samo zbog studenata...Njihova anti-nasilje kampanja provodi se i na Tinderu pa zaposlenici sveučilišta kažu da se tako studenti mogu lakše informirati o tome što je, primjerice, jasan pristanak na seks, ali i o drugim stvarima koje ih zanimaju, a vezane su uz seksualno nasilje.

Slike koje Sveučilište Utah ima na svom Tinder profilu... izvor: forbes.com

Na svoj Tinder profil, Sveučilište Utah stavilo je slike s porukama protiv nasilja te objašnjenjima pojedinih stvari koje studentima do tada nisu možda bile jasne. Zapravo ovo je vrlo hvale vrijedan potez jer nije bitna platforma informiranja studenata nego snažna poruka koja se ondje nalazi.


Ivana Petrić
foto: Pixabay


Tindersveučilište na Tinderudejting aplikacijaKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se