Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Najglasnija navijačica: Naš rukometaš je u vezi na daljinu sa studenticom

MojFaks | Laganini, 16.01.2019.Najglasnija navijačica: Naš rukometaš je u vezi na daljinu  sa studenticom

Obožavatelji rukometa sigurno gledaju svaku tekmu naše repke na Svjetskom rukometnom prvenstvu pa tako na terenu često vide i 22-godišnjeg igrača Marina Šipića. Ovaj mladi sportaš u vezi je pet godina sa studenticom Andreom i to na daljinu pa viđanja moraju usklađivati po njegovim gostujućim utakmicama te njenim fakultetskim obavezama.

"Svi tatini prijatelji su mi govorili da ću biti budući rukometaš, a ja sam im stalno govorio da nema šanse.", rekao je nedavno rukometaš, 22-godišnji Marin Šipić, piše 24sata. Naš rukometni reprezentativac igrao je u utakmici protiv Islanda, a njegova djevojka Andrea Šarčević bila je najglasnija navijačica na tribinama.

View this post on Instagram

Just smile 😁❤

A post shared by Marin Šipić (@msipic2) onKako piše Story, par je u vezi na daljinu već pet godina te pokušavaju uskladiti Marinove gostujuće utakmice izvan zemlje te Andreine fakultetske obaveze. Tako se već za vikend zbog ispita morala vratiti u Zagreb i svog dragog gledati na televiziji. Osim što se vole družiti s prijateljima, u slobodno vrijeme rado otputuju na obližnje destinacije, a nedavno su uživali u čarima Plitvičkih jezera i Pečuha, prenosi 24sata. "Volio bih zaigrati u Njemačkoj jer su tamo dvorane pune i igra se dosta energično.", izjavio je Šipić. Ako mu se ostvari želja, njihova veza na daljinu mogla bi postati veća za još nekoliko stotina kilometara. 


...'Probijanje' u akademskom svijetu: Saznajte koje fakultete su završili naši najbolji rukometaši...


Budući da Svjetsko prvenstvo traje još neko vrijeme, Andrea će sigurno biti jedna od najglasnijih navijačica na tribinama.

autor: MojFaks
izvor: 24sata
foto: Instagram@Marin Šipić


rukometveza na daljinuMarin ŠipićstudenticaKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se