Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Osječko ljeto mladih i ove godine svira - uz Vesnu Pisarović, S.A.R.S. i druge

MojFaks | Laganini, 27.08.2019.Osječko ljeto mladih i ove godine svira - uz Vesnu Pisarović, S.A.R.S. i druge

Osječko ljeto mladih, čak 39. po redu, ove godine očekuje poznate izvođače poput Vesne Pisarović, S.A.R.S.-a, grupe Vigor te Vatre, i sve to besplatno!

S početkom već ove srijede, u ulici Vatroslava Jagića, festival posvećen mladima trajat će skroz do 8. rujna. Službeni organizatori, Studentski zbor Sveučilišta u Osijeku, potrudio se i ove godine da posjetitelji uživaju, osim u glazbenom, i u edukativnom te sportskom programu.


Već prve će večeri nastupiti grupa Vatra koja će, kao i ostali izvođaći, svoj koncert na dvorištu Prehrambeno-tehnološkog fakulteta nastaviti na tzv. After partyju u klubu Tufna, na kojem će se jednako tako održavati after i nakon svakog sljedećeg koncerta.


"Preporučujemo raniji dolazak na koncerte kako bi posjetitelji izbjegli gužvu prije samoga koncerta", upozorili su organizatori.
Podsjećamo, ulaz na sve programe je besplatan, a sve ostale informacije pogledajte na Facebook stranici 29. OLJM-a.P.H.

Foto: Facebook stranica OLJM-a


osječko ljeto mladih2019Vesna PisarovićS.A.R.S.besplatnofestival mladihKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se