Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Osvojio srca studenata: Pogledajte kako pas lutalica krade knjigu iz knjižnice fakulteta VIDEO

MojFaks | Laganini, 25.02.2019.Osvojio srca studenata: Pogledajte kako pas lutalica krade knjigu iz knjižnice fakulteta VIDEO

Kao što već znamo, životinje su pravi blagoslov – nikada nas ne osuđuju, pružaju apsolutnu ljubav, a često nas i nasmijavaju. Baš kao pas lutalica iz ove priče. Naime, pas je ušao u knjižnicu fakulteta te 'ukrao' knjigu pa time osvojio simpatije cijelog interneta nakon što je snimka njegovog 'nedjela' završila online.

Ovih dana internet je zaluđen videom u kojem pas lutalica krade knjigu iz fakultetske knjižnice u Brazilu (Novo Hamburgo). Kako se to dogodilo? Tako što je jedan čovjek vratio knjigu koju je našao na ulici. Knjige jedno vrijeme nije bilo što je zabrinulo knjižničare, međutim, nakon što je čovjek vratio knjigu, odlučili su saznati što se dogodilo tako što su pogledali snimku s kamere.Ispostavilo se da je knjigu "ukrao" pas lutalica koji često spava ispred knjižnice. Skroz neprimjetno ušao je u knjižnicu te otišao na desnu stranu s policom s knjigama. Pametna životinja uzela je knjigu koju je htjela te nakon toga izašla (također neprimjetno) iz knjižnice. Ako vas zanima koju je to knjigu psić "posudio", odgovor je ovdje: 'Days of Abandonment' književnice Elene Ferrante, što u prijevodu znači "Dani napuštanja".  Vrlo simbolično, zar ne? Baš kao da opisuje život psa lutalice.

Preslatki 'lopov' postao je lokalna zvijezda nakon snimke iz knjižnice i svi se žele s njim fotkati... izvor: BoredPanda


Ivana Petrić
foto: BoredPanda/screenshot


pas lutalicaukrao knjigupas ukrao knjiguknjižnicaKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se