Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Ovakvog knjižničara još niste vidjeli! Đivo Gundulić ima četiri šape, piše seminare sa studentima i pravi je foto-model

MojFaks | Laganini, 02.12.2019.Ovakvog knjižničara još niste vidjeli! Đivo Gundulić ima četiri šape, piše seminare sa studentima i pravi je foto-model

Knjižnica osječkog Filozofskog fakulteta ima jednog sasvim posebnog zaposlenika. Zove se Đivo Gundulić i iako ne govori, prede!

"Znam, čudite se što su se knjige počele glasati – mijaucima!", kaže Đivo u pokušaju da objasni svim posjetiteljima kakav će ih to fotogenični i simpatični zaposlenik dočekati na hodnicima knjižnice osječkog Filozofskog fakulteta.

foto: Lana Šuster via Facebook@Knjižnica Filozofskog fakulteta Osijek

...Imaju i oni ljubimca na faksu: Studenti FESB-a pokazali svog mačka i poručili zašto je bolji od Ivice s FER-a...


Ne čudi nas ovaj stanar u kontekstu ovog fakulteta! Prisjetili smo se Alenke – prve psice koja je dobila i svoju pravu pravcatu iksicu čime je osječki Filozofski postao prava, jedinstvena pet-friendly akademska destinacija u Hrvatskoj.

foto: Lana Šuster via Facebook@Knjižnica Filozofskog fakulteta Osijek

...Pet friendly akademska destinacija: Prvi fakultet u Hrvatskoj otvorio svoja vrata kućnim ljubimcima – izdana i prva pseća iksica!...Nakon Alenke, evo i Đive – šeće hodnicima, igra se s miševima igračkama, a ponekad ulovi i kojeg pravog – tek toliko da pokaže da je i svrsishodan, a ne samo lijepo i fotogenično lice. Osim toga uveseljava studente i pomaže im pisati seminare.

foto: Lana Šuster via Facebook@Knjižnica Filozofskog fakulteta Osijek

...Krzno na skriptama: Studenti nam pokazali kako izgleda učenje kada imaš kućnog ljubimca – FOTO...


Nečujan korak, mudro oko i predenje koje opušta i od najtvrdokornijeg stresa – tko može poželjeti boljeg zaposlenika knjižnice koja je, sigurni smo, omiljena među svim studentima.

...Prede i studira: Upoznajte Ivicu – preslatkog mačka koji živi na FER-u...


Više fotografija jedinstvenoga Đive pogledajte ovdje.

L.B./foto: Lana Šuster via Facebook@Knjižnica Filozofskog fakulteta Osijek


Filozofski fakultetOsijekSveučilište u OsijekuknjižnicaĐivo GundulićmačakKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se