Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

'Ovamo može ušetati kako tko hoće': Na Medicinskom fakultetu studentima ukrali 10 novčanika

MojFaks | Laganini, 05.11.2019.'Ovamo može ušetati kako tko hoće': Na Medicinskom fakultetu studentima ukrali 10 novčanika

Tijekom vježbi studenti nemaju gdje ostaviti osobne stvari, a prostor ne nadziru kamere. Tko je kriv za ovu krađu?

U jednoj Facebook grupi studenata Sveučilišta u Beogradu jedna se studentica Medicinskog fakulteta požalila da im je netko otuđio čak 10 novčanika iz torbi koje nisu mogli unijeti u predavaonicu tijekom vježbi.

Kako kaže, stvari nemaju gdje ostaviti, a nadležni s fakulteta odmah su se ogradili jer ne odgovaraju za osobne stvari studenata. Cijeli se događaj odvio u zgradi dermatologije, ispred sale za predavanja.


...VIDEO Učila u čitaonici fakulteta, izašla na pauzu i – ostala bez novčanika...


Kako se može iščitati iz komentara članova ove grupe i oštećenih studenata, osoblje Klinike za dermatovenerologiju Kliničkog centra Srbije obavijestilo je policiju, no to je sve što su napravili.

"Pa generalno u sve zgrade na Med. faxu i Kliničkom centru može da ušeta 'ko kako hoće. Nema nikakve kontrole", komentar je jedne od članica.

Drugi pak upozoravaju da se vrijedne, osobne stvari uvijek moraju nositi sa sobom.

L.B./foto: Shutterstock


Medicinski fakultetSveučilište u Beogradukrađa10 novčanikaKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se