Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Pivo ili artičoke? ODABERI UZORKE Startasica koje sljedećeg proljeća želiš vidjeti na svojim nogama

MojFaks | Laganini, 11.11.2019.Pivo ili artičoke? ODABERI UZORKE Startasica koje sljedećeg proljeća želiš vidjeti na svojim nogama

Priznajte – i na vašim nožicama ljeti se španciraju Startasice... Novu kolekciju biraju ljubitelji ovih tenki – glasaj sad ili šuti zauvijek!

Borovo poziva sve ljubitelje modela Startas tenisica da svojim glasovima odluče koji će se uzorci naći na sljedećoj kolekciji, onoj proljeće/ljeto 2020. Artičoke, pivice, cvjetići...uzoraka je puno, a takvi su da je teško odabrati samo jedan omiljeni, ali nitko ne kaže da se trebamo odlučiti samo za jedan, zar ne?

foto: screenshot@Facebook/Borovo

U komentarima pratitelja Borova na Facebooku, ove s pivicom prepoznate su kao potencijalni favorit studentske populacije, pomalo stereotipno, ali nećemo se buniti! Ako misliš da baš neki drugi uzorak zaslužuje ući u masovnu proizvodnju, požuri i klikni na svoje favorite da bi se baš taj sljedeće godine našao na policama dućana.

Cijelu galeriju fotografija pronađite ovdje.

L.B./foto: Facebook@Borovo


BorovoStartasodabiruzorcikolekcija proljeće/ljeto 2020.Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se